WsT Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Sunt interesat sa imi iau un Nokia x3 sau X6.Are icneva?Imi puteti da cateva sfaturi.Vreau sa aud pareri despre ele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bill Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Deci, spune-mi ce vrei tu de la un telefon, ce vrei sa faci cu el ? Il folosesti sa vorbesti non-stop cu prietenii sau mai mult sa asculti muzica, sa stai pe internet sau sa te dai smecher la scoala cu el ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marleyyy Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 (edited) Nokia x3 Marime Formă: Glisant Dimensiuni: 96,0 x 49,3 x 14,1 mm Greutate: 103 g Volum: 65,8 cc Afişaj şi 3D Dimensiune: 2.2"; Rezoluţie: 320 x 240 pixeli (QVGA) Până la 262.144 de culori Tehnologie cu matrice activă Taste şi metodă de introducere a textului Tastatură numerică Taste Trimitere-Terminare, taste dedicate pentru muzică, tastă pentru cameră Comenzi vocale Culori şi capace Culori disponibile în pachetul de vânzare: - Roşu/Negru - Albastru/argintiu Conectori Bluetooth versiunea 2.1 cu profilurile audio stereo (A2DP şi AVRCP) High-Speed USB 2.0 (conector micro-USB) Conector Nokia AV de 3,5 mm (doar audio) Conector de încărcare de 2 mm Memorie Slot pentru cartelă de memorie microSD de până la 16 GB, fără necesitatea deconectării dispozitivului (hot swap) Alimentare Acumulator standard Nokia BL-4CT Li-Ion de 860 mAh Durată de convorbire GSM (maximă): până la 7,5 ore Durată în regim de aşteptare GSM (maximă): până la 380 ore Durată de redare audio (maximă): 26 ore Imagini şi sunete Fotografii Cameră de 3,2 megapixeli Formate imagine: JPEG Senzor CMOS Zoom digital 4x Focalizare Full Focus Distanţă focală: 2,4 mm Interval de focalizare: de la 50 cm la infinit. Automat, zi, incandescent, fluorescent Moduri captură: nemişcat, autodeclanşator, video Moduri de culoare: normal, culori false, tonuri de gri, sepia, negativ, solarizare Vizor pe tot ecranul Bară de instrumente activă Tastă dedicată pentru captură, tastă de volum/zoom Orientare pe orizontală (peisaj) Orientare pe verticală (portret) Video Cameră principală - Înregistrare video la o rezoluţie de până la 176 x 144 pixeli (QCIF), până la 15 cadre pe secundă - Zoom digital până la 4x pentru imagini video Înregistrare video în următoarele formate: .3gp, MPEG-4; codecuri H.264 Înregistrare audio în următoarele formate: AMR-NB Moduri balans de alb: automat, zi, incandescent, fluorescent Moduri de culoare: normal, culori false, tonuri de gri, sepia, negativ, solarizare Player video standard S40 Redare de materiale video în următoarele formate: .3gp, .mp4, .avi, .asf.; codecuri: H.263, H.264, MPEG-4, WMV9 Redare de materiale video în timp real: .3gp, .rm Redare de materiale video în orientarea tip peisaj Muzică şi redare audio Player audio Taste dedicate pentru muzică Radio stereo FM cu suport RDS Mufă audio stereo de 3,5 mm Nokia Ovi Player Suport pentru Nokia Music Store Tonuri de apel: mp3, midi, polifonic pe 64 canale Difuzoare stereo integrate Suport pentru tasta Navi™ Edited June 8, 2010 by TazZmAniA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bill Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 El nu a cerut specificatiile telefonului, le poate gasi oricine pe google. Vrea un sfat pentru achizitionarea unui telefon deci ai dat degeaba copy paste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marleyyy Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Imi cer scuze . @Parerea mea , este sa alegi telefonul X3 , este mai rezonabil la pret si are un prieten de'al meu , se comparta destul de bine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WsT Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 Poi vreau sa stiu si io cat e de rezistent etc. Pentru ca eu il scap destul de des pe jos.Vreau sa tine bateira,sa nu am probleme cu softul(am un telefon care se inchide in fiecare zi). Asta vreau.nu ma intereseaza neaparat marimea etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bill Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Incearca un Sony, un K sau daca ai bani si faci rost de el, Sony Ericsson elm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLd Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Eu zic ca un x6 ar merge are design misto si e f bun ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts