Jump to content

Reclamatie Ikarus14

khryzye
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: CraftMine
Numele celui reclamat: Ikarus14
Descrierea situatiei: Ma contraziceam cu mama1 pe /g apoi ikarus14 imi da kick fara motiv,dupa care,il invit sa isi invete regulamentul mai bine apoi imi da mute timp de 24 de ore
Martori: Toti cei on
Poze/Video-uri: post-3130-0-36150400-1439306709_thumb.png
Alte precizari: Ikarus14 face de cand este helper abuz de grad,iar toate plangerile nu sunt facute degeaba.Comportamentul lui trebuie sanctionat deoarece abuzeaza si nu isi face treaba de loc.Tin sa precizez ca a dat ban unui prieten fara motiv sau dovezi,sustinand ca a injurat pe /helpme (nici nu stie comanda) avand doar 9 ani.Consider ca ii mai trebuie timp de maturizare ( vreo 5 ani) inainte sa fie acceptat in staff,cel putin cu comenzile /mute si /ban.

Nu ti-am dat mute degeaba, dupa ce ca m-ai insultat si m-ai facut caine in mod indirect si aduci numai certuri pe global spui ca iti dau mute aiurea.

http://imgur.com/0fql7ih,HxzKVFM,2jgFevM,iDTa15v,R7Rr1VK,90K7FaW,4FF9Mp8,iieHCz0,3G2M0Mp,h3vElxC,bvRGree,4HnGOis,qhjvoKz,IN6biSp,fCvET2O,I3lk6ZU,PJ4b857,RUzSBcJ,5hHW8q7

Si prietenului tau David13 nu i-am dat degeaba ban 2 zile, m-a injurat pe helpme, si am poza. Daca sunt pus de Katzuno/MosLaDatorie/RazvanSt sa pun poza, o pun cu un EDIT.

Asa e el mai prost , n-ai ce-i face

Vezi pe cine faci prost si uite-te cum se pune virgula in propozitie.

EDIT: Te-am si avertizat ca daca mai comentati pe global si va mai certati primiti mute.

Edited by Ikarus

Tu dai mute pentru ca ''te-am facut caine in mod indirect''?Nu exista mod indirect.Nu imi era greu sa te fac caine,si nu am nimic cu saracii caini sa te fac unul de al lor,pentru ca,cainii sunt destepti.Mai joaca-te tu cu motive de genul ''m-ai jignit indirect''.Se vede ca nu prea te mai vrea comunitatea.Se vede ca ai zilele numarate in staff,dar nu iti dai seama inca.

Apropo.O intrebare la care vreau un raspuns pertinent : Daca iti spuneam ''fugi si invata regulamenutl'' , te faceam atlet?

Edited by khryzye

@@StereoON, Vezi sa nu incepem sa sanctionam insultele pe forum pe server, nu se mai baga nimeni doar cel care da verdictul mos/katzuno sau daca ikarus sau khryzye au ceva important de adaugat daca aveti ceva de discutat puteti vorbii in joc sau la general disccusion.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.