Jump to content

Reclamatie Ikarus14 ban aiurea

WhiteTheShowZ
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: WhiteTheShowZ
Numele celui reclamat: Ikarus14
Descrierea situatiei: Pai eram la warp pvp si cred ca mi-a dat ban ca i-am zis lui Millan ca-l rup la pvp si ca degeaba da in mine si mi-a dat ban.
Martori: Millan,Jumper090,Vasiled
Poze/Video-uri: Nu trebuie neaparat.Nu am.
Alte precizari:M-am saturat de copilul asta care da banuri numai aiurea.

[18:59:38] Katzuno: Daca e ban mai mare de 7 zile...da-i si tu o zi.
[18:59:56] Ikarus14: Nu-i dau o zi pentru ca e WhiteTheShowZ.
[19:00:12] Katzuno: Bine.
[19:00:14] Katzuno: Da-i maxim 7/

2.7) Amenintarea unui jucator cu ban / sanctiuni aplicabile doar de admini duc la sanctionarea amenintatorului cu ban 3 zile. Daca vedeti un jucator care abuzeaza de bug-uri / incalca regulamentul ii puteti face reclamatie pe forum.

Ti-am dat 7 zile cu acordul lui Katzuno pentru ca ai in trecut acea incercare de vanzare a contului.

Dovada: http://imgur.com/mxIVfdp

Poza cu ban: http://imgur.com/lAJDd7T

Edit: Mi-ar fi rusine sa spun "ban aiurea", v-am mai spus si va mai spun inca o data:

CITITI REGULAMENTUL INAINTE SA FACETI O RECLAMATIE!

Edited by Ikarus

Ai dat ban aiurea 7 zile, omu a zis ca ii face report pentru pvp log, dar s-a exprimat gresit. Nu a zis ca ii da personal, a zis ai jail 2 ore pentru pvp log. Deoarece ai avut acordul lui Katzuno il voi lasa pe el sa dea raspunsul final. WhiteTheShowZ o sa primesti unban.

EDIT: @, Nu am vazut poza, ti-am raspuns doar la intrebare, nevazand exprimarea. Greseala a fost a mea ca nu ti-am cerut si dovezile inainte sa-ti spun verdictul. Nu vei primi AV, greseala a fost a mea (Katzuno).

Edited by AIM Katzuno Valoare

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.