Jump to content

PeroX - Problema NVIDIA

PeroX
 Share

Recommended Posts

Nume : PeroX
Ce problema ai ? : Pai mi-am reinstalat Windows-ul de curand deoarece aveam unele probleme cu el, iar acuma cand imi mi-am instalat Windows 10 Ultimate nu gasesc nici un fisier cu NVIDIA de la placa video. Stiu ca nu am instalat acel driver de la placa video dar va spun ca habar nu am cum. Am vrut sa caut pe Google dar ma tem sa instalez acel driver de pe net ca nimeni nu stie ce alte chestii contin. Windows-ul meu anterior avea acele drivere si nu stiu cum. Am si probleme la GTA San Andreas pentru ca nu am acele fisiere NVIDIA.

De cat timp aveti problema respectiva ? : De pe 13.8.2015 (de cand mi-am bagat Windows nou).

Screenshot : Nu am. Cred ca intelegeti voi.
Alte precizari : Cine ma poate ajuta cu un tutorial cum sa imi instalez driverele alea.

Nume : PeroX

Ce problema ai ? : Pai mi-am reinstalat Windows-ul de curand deoarece aveam unele probleme cu el, iar acuma cand imi mi-am instalat Windows 10 Ultimate nu gasesc nici un fisier cu NVIDIA de la placa video. Stiu ca nu am instalat acel driver de la placa video dar va spun ca habar nu am cum. Am vrut sa caut pe Google dar ma tem sa instalez acel driver de pe net ca nimeni nu stie ce alte chestii contin. Windows-ul meu anterior avea acele drivere si nu stiu cum. Am si probleme la GTA San Andreas pentru ca nu am acele fisiere NVIDIA.

De cat timp aveti problema respectiva ? : De pe 13.8.2015 (de cand mi-am bagat Windows nou).

Screenshot : Nu am. Cred ca intelegeti voi.

Alte precizari : Cine ma poate ajuta cu un tutorial cum sa imi instalez driverele alea.

Pai in primul rand ce placa video ai?

Si s-ar putea sa nu fie compatibila placa cu windows 10

Eu iti sugerez sa revi la Windows 7 sau Windows 8.1 pentru ca in momentul de fata Windows 10 nu este foarte stabil. Pe langa asta asigurete ca toate componentele tale sunt compatibile cu Windows 10 si ai driverele necesare.

Mult succes!

@@PeroX, Caută o metodă prin care să afli ce model de placă video ai. Pe lângă asta, sunt utilizator Nvidia și din câte am observat, nu toate versiunile lansate sunt compatibile cu toate jocurile apărute în trecut pe piață. Eu am un Gt-540M și ca să pot rula Sa:Mp, dețin un driver mult mai vechi al plăcii video, un driver lansat prin martie, pentru că orice alt driver mai nou "strică" jocul. Și asta nu se întâmpla doar în cazul GTA-ului. Sunt multe alte jocuri care sunt afectate de "performanțele" celor de la Nvidia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.