Jump to content

Caut telefon

fanatik4ever
 Share

Recommended Posts

Am un telefeon nokia cam naspa si vreau sa il schimb vara asta. Am vazut la o reclama ( si anume la abonamentul cosmote perfect pt tine ) ca iti da si telefonul sony ericsson ( si aici nu mai stiu ) ! Am vazut de 5-6 ori reclama dar niciodata nu am prins partea in care zice ce tel. Insa am prins mica-i descriere: Camera de 3.2 megapixeli, ca e foarte bun la muzica... si cam atat :)) Daca stiti vreun tel care are ce am scris eu mai sus plz dati un link catre el macar sau numele lui.. sau o poza ....( aaa si NEAPARAT sa aiba SLOT PT CARD )

P.S: Nu vreau chestii gen " dai pe google ca gasesti " sau " uite link cu telefoane, il gasesti tu " ca am facut deja asta de cateva ori si nu am gasit.. Multumesc anticipat

Guest Bill
Pe prima pagina www.cosmote.ro apare acea oferta, telefonul de care zici tu este foarte bun, am avut ocazia de a detine un astfel de telefon pentru cateva zile, fiind un Sony , camera de 3.2 sigur te va impresiona si fiind un Sony din seria Walkman, sunetul este absolut grozav. Nu stiu minusurile acestui telefon insa ti-l recomand din plin.

Poate vin si eu cu o idee : Nokia 5800 ExpressMusic

-Camera : 2MegaPixeli

-Memeorie : 580

-Card : 8GB

Daca vrei pentru muzica si poze acesta este cel mai potrivit.

Il am de 4 luni si sunt foarte multumit de el (Am dat atunci pe el 13mil si am inteles ca s-a ieftinit)

48966518317146186070_thumb.jpg55271542037579886418_thumb.jpg27172690028711935902_thumb.jpg99230455347129509712_thumb.jpg

Te sfatuiesc sa iti iei de la Vodafone ,dupa parerea mea sunt cei mai seriosi.

Multumesc muuuuult bill .. in sfarsit am descoperit .. Sper sa il achizitionez cat mai curand

Tazzmania ms pt propunere dar e prea scump :) tot sony ericsson w595 ramane in preferintele mele

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.