Turkuu VIP Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Nick-ul tau:Turkuu Server:RPG3Descrierea bugului:Am o gasita o masina de tip Sunrise langa un dodo ce era invizibila.Numele meu se vedea dar masina nu se vedea.Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
PresuPusu Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Ori ai vreun mod care afecteaza masina respectiva,ori e acea eroare "exception to etc etc" si dispare de pe harta obiectul respectiv.Stiu ca mi se mai intampla uneori in cazul playerilor sa dea "removed played id x" si daca il caut pe playerul respectiv ,nu il vad pentru ca e invizibil,cu toate ca el e on. Deci ori vreun mod,ori vreun bug general. Apropo,daca e invizibila masina,cum ai reusit sa te urci in ea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botys Ghytza Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 @, salut Turkuu. Nu e bug. Check aici http://forum.b-zone.ro/topic/287565-bug-invizibilitate-pe-nrg-500/ O zi bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Nu e bug, adminul care a făcut-o invizibilă a uitat să facă vraja invers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.