Jump to content

B-ZONE | PRECIEUX PAINT MONTAGE |

Precieux
 Share

Recommended Posts

M-am uitat doua secunde si, am ce-ti reprosa.

Sa te filmezi la paintball sau la waruri mi se pare cel mai mare cocalarism, sa nu mai faci asa ceva.

Sa te filmezi la paintball sau la waruri mi se pare cel mai mare cocalarism, sa nu mai faci asa ceva.

Iti dau 100% dreptate.

Gg tragi bine:D

Mersi :D

Nu cred ca ne cunoastem ca sa ma faci cocalar. De ce ai intrat pe acest video daca nu-ti place? Nu te obliga nimeni sa intri pe un anumit video doar ca sa ii spui aceei persoane ca e cocalar. Nu ma consider un cocalar, te-as intreba pe tine daca stii ce inseamna sa fii cocalar. Mersi ca mi-ai spus, odata ce trag bine, de ce sa nu ma pun? Daca era interzis nu puneam, asa ca altadata.

Mersi :D

Nu cred ca ne cunoastem ca sa ma faci cocalar. De ce ai intrat pe acest video daca nu-ti place? Nu te obliga nimeni sa intri pe un anumit video doar ca sa ii spui aceei persoane ca e cocalar. Nu ma consider un cocalar, te-as intreba pe tine daca stii ce inseamna sa fii cocalar. Mersi ca mi-ai spus, odata ce trag bine, de ce sa nu ma pun? Daca era interzis nu puneam, asa ca altadata.

Nu te-am facut cocalar, genul filmului este unul "cocalaresc".

N-aveam de unde sa stiu ce este, de aceea m-am uitat.

Nu te-am facut cocalar, genul filmului este unul "cocalaresc".

N-aveam de unde sa stiu ce este, de aceea m-am uitat.

Eu consider ca nu este ceva "cocalaresc", daca da cineva bine si vrea sa vada lumea, de ce sa nu pun. Oricum mersi de feedback :D

Eu consider ca nu este ceva "cocalaresc", daca da cineva bine si vrea sa vada lumea, de ce sa nu pun. Oricum mersi de feedback :D

;)

A fost doar si doar parerea mea.

Fiecare are parerea lui.

Are dreptate, omule. Tine-ti gura ca faci +1 aiurea.

Filmul este unul tip ,,sunt un zew si askult manele". Sa zicem ca e bun de postat pe yt sau la status update, ori la discutiile unui gang, sa le arati ce smecher esti tu, dar din punctul meu de vedere nu are ce cauta aici. Coko si-a spus parerea, nu esti tu buricul pamantului sa o comentezi atat.

Are dreptate, omule. Tine-ti gura ca faci +1 aiurea.

Filmul este unul tip ,,sunt un zew si askult manele". Sa zicem ca e bun de postat pe yt sau la status update, ori la discutiile unui gang, sa le arati ce smecher esti tu, dar din punctul meu de vedere nu are ce cauta aici. Coko si-a spus parerea, nu esti tu buricul pamantului sa o comentezi atat.

ms, nenea.

@, Macar nu are blackbars, 480p, bandicam.com sus pe video sau lag. Putem zice ca e o imbunatatire.

@@Labrador, Mereu iei ban, esti unu dintre singurii oameni de pe comunitatea care ii admir dar mereu iei ban si nu apucam sa vorbim :)). May your soul rest in peace.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.