Jump to content

Problema - Action Mirilis.

Recommended Posts

Nume : CristyanN.
Ce problema ai ? : De fiecare data cand filmez cu Action Mirilis pe samp pe rezolutia x16 iau crach, iar pe x32 nu primesc. Cum pot face sa filmez x16?

De cat timp aveti problema respectiva ? : Din totdeauna.

Screenshot : Nu-i nevoie.
Alte precizari : Dau +1

@@Labrador, Esti tare inteligent... la asta chiar nu m-am gandit. PE x32 AM LAG, INTELIGENTULE.

Dar mai du-te-n mortii ma-tii de copil infect de 14 ani, cu atiudinea pulii mele. Eu te-am ajutat, nu ti-am vorbit ca un gunoi. Cine stie ce pula mea de calculator din 1900 toamna ai tu ma, eu n-am vazut diferenta nici pe un cacat de nvidia fx 5500 care e cam de prin 2004-2005. Am impresia ca n-ai niciun lag, e doar in capul tau de gaina...

Dati-mi suspend, ca nu mai intru niciodata pe cacatu' asta de comunitate, plin de cacati mici tari in gura, futu-va in gura sa va fut!

Edited by Labrador

cam aceeasi parere o am si eu ca si labrador, logic, fara partea cu injuraturile.

adevarul e ca faza ca pui pe o rezolutie de 16 bit nu cred ca aduce chiar atatea FPS-uri in plus, problema vine de altundeva.

probabil o placa video mult prea depasita sau procesor.

care este configuratia ta ?

Iti da crash pe sa-mp sau ce? Iati un anti-crasher ceva. Si la fel cum a zis si Radu, nu cred ca 16 bit iti aduce atat de multe FPS-uri, daca nu rezolvi problema incearca sa filmezi cu alt program, gen OBS sau Fraps/Bandicam.

P.S: Am dat edit pentru o greseala gramaticala.

Edited by Agrollty2

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.