Jump to content

Cerere - T I G 3 R - Logo

TiG3R
 Share

Recommended Posts

Nick: T I G 3 R

Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo/

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): vMVmFnc.png -> ca exemplu ( sa fie ceva in genul SERIOASA si IMPUNATOARE)

Tema (In caz ca nu exista o imagine): UN phoenix triumfator.

Text: VTB si Vietnamese BOys

Dimensiuni: Potrivite pentru un logo pentru WEBSITE.

Alte precizari: DACA UNA DIN CREATII IMI PLACE O VOI PUNE PE WEBSITE LA VIETNAMESE BOYS RPG1.

PRECIZEZ FAPTUL CA DACA CONSIDER CA NU E MAI REUSIT CA LOGO-UL ACTUAL, NU VOI ALEGE NICIO CREATIE, DAR SPER sa fie unul mai frumos :D.

INCHIDETI ACEST TOPIC CA VAD CA DEGEABA SE FAC CERERI PE AICI.

MAXIM IN 6 ORE PUN PARIU CA E INCHIS TOPICUL, DAR LA PARTEA DE CREATII PROBABIL IN 10 ZILE 1 .

SLABA ACTIVITATE RAU DE TOT, AVEAM SI EU CEVA PRETENTII.

:topic_closed:

Edited by T I G 3 R

INCHIDETI ACEST TOPIC CA VAD CA DEGEABA SE FAC CERERI PE AICI.

MAXIM IN 6 ORE PUN PARIU CA E INCHIS TOPICUL, DAR LA PARTEA DE CREATII PROBABIL IN 10 ZILE 1 .

SLABA ACTIVITATE RAU DE TOT, AVEAM SI EU CEVA PRETENTII.

:topic_closed:

în loc să fii rău pe aici, ai putea să-ți vezi de treaba ta, ți-au răspuns 3 persoane, e cerere la secțiunea Photoshop, nu știu la ce logo mai bun decât cel actual te aștepți având în vedere că acel logo e făcut și cu Illustrator, după cum vezi sunt puține persoane pe comunitate care pot să facă un logo, sfatul meu e să apreciezi ceea ce ai înainte să dai în stânga și în dreapta.

în loc să fii rău pe aici, ai putea să-ți vezi de treaba ta, ți-au răspuns 3 persoane, e cerere la secțiunea Photoshop, nu știu la ce logo mai bun decât cel actual te aștepți având în vedere că acel logo e făcut și cu Illustrator, după cum vezi sunt puține persoane pe comunitate care pot să facă un logo, sfatul meu e să apreciezi ceea ce ai înainte să dai în stânga și în dreapta.

closed

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.