ikerccs Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Nume în joc:IkerNumele celui reclamat:Pishky , RaduDescrierea situatiei:Am luat ban acum o sapt pt xray timp de 10 zile..banu a expirat acum 0 sapt cred...si ieri a venit Pishky ca de unde am eu toate chestiile pe care le aveam in chest...la chemat pe radu si mi-au luat tot ce aveam in chest...sa zicem ca inteleg ca mi-au luat diamantele dar sa imi ia si blokurile de emeralde, beaconurile, nametag si sponge mi se pare o aberatie...am gresti am luat ban 10 zile ok...nu mai joc cu xray asta e....dar ce legatura au beaconurile emeraldele sau sponge cu xray?el toata ziua a stat pe mine sa ma prinda cu xray dar nu mai folosesc si imi ia si diamantele din ziua aia????daca mi se da dreptate si imi primesc lucrurile inapoi sper sa fie sanctionat pt nicaieri nu scrie in regulament sa confisti lucrurile cuiva...Martori:Poze/Video-uri:http://www.girlshare.ro/35063811.2Alte precizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Infernal Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Singura greseala facuta este ca nu ti-au fost confiscate itemele in momentul in care ai luat ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TibiStanciu Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Nici nu ma chinui sa downloadez ce dovezi ai pus tu acolo. Naiba stie ce virusi ascunzi tu in pozele alea. Poftim dovezile cu itemele confiscate: http://imgur.com/a/L5Aty E clar ca sunt facute cu X-Ray. O zi buna! -Pishky Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikerccs Posted August 31, 2015 Author Share Posted August 31, 2015 cred ca esti virusat tare rau....tre sa vb in chineza sa intelegi ceva din reclamatie asta???ce treaba au BEACONURILE EMERALDELE sau SPONGE cu XRAY???am ferma de iron dau iron la villigeri si iau o gramada de emeralde...beaconurle sunt ascunse in pamant si nu stiu eu sau sponge??in plm luati grade pe bani si va dati mari jucatori..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Așteptăm răspunsul lui Katzuno sau MosLaDatorie, până atunci vă rog să nu mai postați. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TibiStanciu Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 MosLaDatorie va transmite ca maine se va clarifica exact situatia si va afla de unde au aparut aceste iteme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarisAlexander Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Vreau sa imi explici de unde ai atatea iteme, astept niste raspunsuri pe skype: faris_alexander.conningham Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts