Jump to content

[B-Zone Battle] <Highlander> vs. <Parker>

Highlander
 Share

Recommended Posts

Nu stiu daca sunt "ce" din juriu ( oricum cred ca nu-s :)) ) dar votez v2.

Vot anulat

Edited by RW Parker
esti in jiriu si eu nu stiu?

v1: ăla nu e alb negru ai pus cu vibrance sunt sigur de asta + ai intors imaginea si s-a inversat si semnul Nike etc.. mare greseală aici, lucrarea ta e de incepător, nu cred că ai mai mult de 4 adjustări, acolo jos puteati să completati voi cu brush, puteai să pui si un border... nu era asa de complicat.

v2: e o lucrare destul de bună se vede că ai lucrat mai mult fată de v1, efectul este frumos , păcat că nu ai completat acolo jos si că ai pus pattern... poti pune pattern dacă tot iti place dar pe opacity 0 :))

VOTEZ V2

Votez v2. Border perfect, pattern finut aplicat foarte bine, redimensionare ok, toata lucrarea in sine arata mult mai bine, e mai placuta ochiului.

Edited by WG Rezok

votez v2

de ce? editul original al pozei are un background blurat, e bine că v2 a ieșit din acel background, folosind un pattern, redimensionarea e cam la fel la ambele, nu mă impresionează cu nimic dacă v1 a făcut poza în oglindă, nu-i mare chestie, tot mai mișto arată v2, părerea mea, îmi place poza în oglindă pe alte teme decât fotbal, spre exemplu, tema mașini.

Edited by SFPhaX

Votez v2:

A ieșit din „neclaritatea” stockului și a încercat să aducă mai multă claritate lucrării.

Blur destul de reușit și clar.

Borderul este bun, nu a stricat lucrarea.

Nu a stricat lucrarea ca V1, încercând să facă lucrarea în oglindă, ceea ce nu mi se pare mare lucru.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.