StereoON Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Nume în joc: StereoNNumele celui reclamat: psk23Descrierea situatiei: Era vorba sa-mi faca o ferma AUTOMATA de sugar canes( eu doar sa o culeg cu o maneta, nu ma refer automata 100%) si cand am intrat sa vad ce mi-a facut era un cacat cu sand care trebuie replantat + nu mergea sistemu de adunare a itemelor. I-am zis ca nu-mi place cacatu facut .. m-am certat cu el putin apoi a zis ca o reface , dupa 10 minute a luat toate materialele de la prima ferma (care o facuse prima data) si nu s-a mai apucat de nimic . Martori: Il pot pune martor pe pishky pentru ca el a vazut in ce hal arata prima fermaPoze/Video-uri: Asa arata locul unde ar fi trebuit sa fie ferma acum Alte precizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarisAlexander Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Psk primeste tempban 3 zile pentru inselaciune. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psk23 Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 dupa cum am spus o refac, am cazut de comun acord ca aduci tu panza pt despenser. Din motiv ce nu ai adus eu am iesit, nu am cum sa stau permanent pe server on. Cum am intrat ai inceput cu injuraturi.Ferma arata cu totul altfel, totul functiona mai putin sistemul de plantare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEsquire Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Nume în joc: StereoN Numele celui reclamat: psk23 Descrierea situatiei: Era vorba sa-mi faca o ferma AUTOMATA de sugar canes( eu doar sa o culeg cu o maneta, nu ma refer automata 100%) si cand am intrat sa vad ce mi-a facut era un cacat cu sand care trebuie replantat + nu mergea sistemu de adunare a itemelor. I-am zis ca nu-mi place cacatu facut .. m-am certat cu el putin apoi a zis ca o reface , dupa 10 minute a luat toate materialele de la prima ferma (care o facuse prima data) si nu s-a mai apucat de nimic . Martori: Il pot pune martor pe pishky pentru ca el a vazut in ce hal arata prima ferma Poze/Video-uri: Asa arata locul unde ar fi trebuit sa fie ferma acum Alte precizari: Salut, eu nu observ ca in aceste dovezi nu iti merge ferma. In al doilea rand nu vad ca ati setat un timp in care sa o faca, poate altii au si o viata personala. In al treilea rand nu vad conditiile pe care tu le-ai adus in reclamatie (sistem semi-automat)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts