Jump to content

[AJUTOR] CS:GO Non-steam

Rowyy

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mi-am luat de curand un CS:GO Non-steam. Pana aici tot bine, il instalez, si dupa cand dau pe launcher imi scrie ceva gen ''Launcher by WARZONE is not found.Do you want start CS:GO anyway ? ''
Screenshot (în caz că este necesar): Nu este necesar

Alte precizări: Dau ++ la cel care ma ajuta

De ce nu ti-l cumperi ? Bull Shit man

Nu toti is permit sa-l cumpere. In plus, de ce sa-l cumperi, cand exista launchere unde poti sa joci online pe cateva servere ?

Ce gandire ai. Nu are 50 de lei sa-si cumpere CS GO? Sa nu mai zic pe anumite site-uri e 8 euro..

Citeste macar tot reply-ul meu. Poate ca omul nu vrea sa joace direct de pe Steam, el vrea Non-Steam. Fiecare cu posibilitatile lui.

@, BA OBOSITULE, CINE TE-A BAGAT BA PE TINE IN SEAMA ? DU-TE LA MA-TA ACASA SI FA POSTURI

APORPO. EU DACA VREAU SA MI-L IAU AM 50 DE LEI, DAR DE CE SA DAU BANI CA PROSTU CAND POT JUCA NON=STEAM PE GRATIS

Doar cumpara-l... serios... Nimeni nu pirateaza Counter-Strike, e josnic si pentru un rRoman.

O sa scoti mai multi bani din el decat ai dat pe el.

De sale e 3 euro.. banii de o shaorma.

Am bagat 7 centi pe TF2, dupa am cumparat CS:GO din banii scosi de pe TF2, si peste 3 luni am un inventar de 120E fara sa bag nici un ban.

CS:GO si TF2 sunt jocurile de pe steam care te platesc sa le joci.

"Nu oricine are bani sa-l cumpere". Mai degraba cred ca te referi ca nu toti pot sa-l cumpere pentru ca nu au card-uri sau paypal. E 2015, si daca esti copil de 9 ani si n-ai card si maicata nu te lasa sa-l folosesti pe al ei poti sa furi banii care ti da maicata pentru apa menerala si sa-i bagi in Paysafecard, daca nu exista PaySafeCard probabil ca LOL-u/Dota-u/CS-Go-u scotea mult mai putini bani, ca nu aveau cum copiii sa isi arunce banii pe skinuri.

Daca n-ai 50 de lei de cheltuit inseamna ca e grav si probabil n-ai nici electricitate sau calculator.. deci ma gandesc ca e prima varianta cand zici asa ceva.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.