Jump to content

[B-Zone TV] Ce inseamna sa fii intr-un clan ?

TheManiac
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului:[san Andreas Multiplayer] w/Prietenii - Clanul kTn si razboaiele la /spray / rpg2.b-zone.ro #1

Gen: Caterinca

Data: 13.09.2015 Data realizarii videoclipului

16.09.2015 Data de astazi ( Data cand s-a incarcat videoclipul )

Scurta prezentare: Ca tot am un canal de youtube in crestere, am zis sa-mi incerc norocul si eu intr-un clan alaturi de alti 2 prieteni. Ce a iesit in acest video, puteti vedea mai jos.

Link:

( direct de pe youtube )

( direct din forum sa-l redati linistiti :) )

P.S: Sunt incepator la video-uri de genul. Astept orice parere/sfat/critica despre ce ar trebui sa imbunatatesc la continutul meu :D

P.S2: Daca doriti un mod din cele pe care le am acolo, lasati un comentariu cu ce doriti si o sa vi-l postez aici ;)

Edit: Scuzati daca se vede in 360p, nu s-a terminat de procesat videoclipul.

Edited by TheManiac

Ideea e ok, da' cand ma gandesc ca vin suvoaie din "kTn" si fac DM pe al meu cop car cand nici nu ies bine din garaj, ma ia cu lesin. 3:-O

Asta e :| Nu e rau clanul, doar ca fac dm in prostie. Dupa cum vezi in video, au tras si in mine, si eu faceam parte din clanul lor :D

Edited by TheManiac

"Ce inseamna sa fii intr-un clan"?

Din cate am inteles inseamna sa pui cel mai nasol si groaznic ENB existent pentru SA:MP, sa pui cele mai de prost gust moduri pe arme, dupa sa te plimbi cu 2 copii de 8 ani pe server in landstalker-ul de la tutorial.

Hmm, nu prea merita.

Din cate am inteles inseamna sa pui cel mai nasol si groaznic ENB existent pentru SA:MP, sa pui cele mai de prost gust moduri pe arme, dupa sa te plimbi cu 2 copii de 8 ani pe server in landstalker-ul de la tutorial.

Hmm, nu prea merita.

=))

Hmm, nu prea merita.

Dintre toti prostii care se puteau nimeri aici, numai tu erai mai mare.

1. Nu e ENB, daca era ENB, arata mai finut.

2. Am folosit un Glow Effect din Sony Vegas Pro 12, de aia se vede asa .

3. E problema mea ce arme imi pun eu.

4. Nu sunt copii de 8 ani. E varul meu de 13 si un prieten de 16.

In concluzie, care e problema ta ? Ti-e ciuda ca macar eu incerc sa fac ceva pe comunitatea asta ? Sa devin cineva ( si pentru o perioada scurta de timp ) aici ? Daca nu ai ce face, hai jet, nu am chef eu de "distrusi" ca tine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.