DutchMan Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Nume: DutchManCe problema ai?: Mi s-a rupt tasta W cu jumatate de an in urma si acum se rupe si siliconul pe care apas.O scurta descriere a situatiei: Mi s-a rupt tasta W cu jumatate de an in urma si acum se rupe si siliconul pe care apas.Screenshot: Nu este nevoie.Alte precizari: Nu exista vreoun program cu care pot inlocui tasta W cu alta tasta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 Te incurci prea mult asa, daca tastatura este mecanica/gaming ceva mai scump, vezi poate ai garantie si du-o la garantie. Daca nu cumpara una noua, gasesti si la 20-30 de lei una normala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted September 19, 2015 Author Share Posted September 19, 2015 @@VeveX, Am laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuFTW Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 Cumpara o tastatura cu USB. Si eu am laptop si nu am W si A si mi-am luat o tastatura cu USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALex Beleaua69 ZEW Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Cumapara-ti o tastatura noua, gasesti la 20 - 30 lei .. Nu e scumpa ... Daca ti s-o rupt de la laptop nu mai ai ce face decat sa iti cumperi una. sau poti sa iei una de laptop si sa o bagi in locu la aia stricata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG Trickman Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 Ai doua solutii ori iti iei o tastatura WIRELESS zic, nu "usb" ca cu usb am incercat si eu si nu merge, ori mergi undeva la un loc specializat sa-ti puna o tastatura noua sau sa-ti reconditioneze butonul, in rest nu stiu ce sa zic, si la intrebarea ta, da exista un program anumea, daca il doresti spune aici sau in pm, cum doresti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Poti duce laptopul la un service. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts