Jump to content

Smith Portfolio

Wonder
 Share

Recommended Posts

Era si timpul pentru ceva nou:

78619897932502074665.png

C/C ?

Sursa de lumină e prea intensă, iar linia aia cu pentool sau cu ce ai făcut-o, trebuia să fie fluentă, nu să dispară acolo după umăr apoi să revină. :-B

Waw, foarte frumos facut :X, imi place, dar partea dreapta a ramas cam goala acolo, poate daca pozitionai mai pe mijloc. Oricum o iesit super tare.La prima mi-au placut culorile sunt vii si placute. Felicitari! :) Edited by DarkEn3rgy

frumos, dar trb si un border, nush sigur cum se numeste linia ce inconjoara semnatura...

Nu trebuie neaparat border .

DECI PENTRU CEI CARE NU AVETI TREABA CU PHOTOSHOPU , NUMAI POSTATI AIUREA DACA NU STITI , VA FOST REPETAT ACEST LUCRU DE MII DE ORI DAR VAD CA NU INTELEGETI !!!

//Calm, nu a spus nimic rau.

Edited by Smith

cand zici ca o lucrare este slaba precizeaza si dc.

ultima mai bn o stergi.Render neintegrat,lumina prea puternica capteaza toata atentia spre ea lasand restu lucrari fara "energie",acele c4d nu isi au rostul si arata si urat,fara ele zic eu ca arata mai bn.

nu o lua in rau.

e prea mare contrastul dintre verdele ala si albastru,incearca sa adaugi un layer nou cu o culoare de exemplu albastru deschis sau care culoare se potrv mai bn cu o opacitate scazuta vreo 50-40%,pe soft light si o sa se armonizeze mai bn,textul ala daca lai facut tu e foarte frumos gg :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.