Jump to content

Smith Portfolio

Wonder
 Share

Recommended Posts

Incetati cu atat off-topic.

@ColdFire: Au dreptate in ceea ce zic, stai linistit. Rank-ul meu inseamna doar ca pot modera forum-ul, nu ca am lucrari geniale.

ClouD are dreptate, si eu l-am criticat la inceput, dar l-am cunoscut umpic si am vazut ca se pricepe, e de treaba si vrea sa ajute. Criticile lui m-au facut sa invat cate ceva nou, cum ziceam, voi posta creatii noi. Deocamdata sunt putin ocupat zilele astea si nu am timp. Trebuie sa-mi cumpar un laptop si atunci voi incepe sa lucrez din nou.

Va rog frumos sa nu va mai certati aici daca merit sau nu Designer, v-am explicat cum sta treaba, eu doar moderez forum-ul, nu tine de creatiile mele.

Peace. See you soon.

P.S: Cine mai posteaza pe subiectul asta dupa mine va primi warn up, faceti prea mult off-topic.

Edited by Smith

Cu siguranta iti meriti gradu de Designer! Ai niste lucrari geniale! Felicitari!

Edit: Chiar daca nu zicea nimeni de gradul tau tot spuneam asta :)). Chiar il meriti ma :).

Edited by KiLLjoY

Super tari ambele lucrari, la prima imi plac brush-urile alea albastre, chiar si textu mi se pare destul de frumos :) iar a 2-a e simpla dar foarte frumoasa.. renderul foarte bine pozitionat, sursa de lumina bine pozitionata.

Tine-o tot asa ca le ai :-bd

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.