Jump to content

#3 Sondaj DM & Posthunters

Kelton
 Share

Deathmatch / Posthunters  

438 members have voted

1. 1. Pentru care variantă optați cu privire la Deathmatch? / Which option do you prefer regarding Deathmatch?

• Varianta 1 / Option 1
      44
    • Varianta 2 / Option 2
      79
    • Varianta 3 / Option 3
      279
    • Varianta 4 / Option 4
      36
  2. 2. Pentru care variantă optați cu privire la Posthunteri? / Which option do you prefer regarding Posthunters?

• Varianta 1 / Option 1
      73
    • Varianta 2 / Option 2
      233
    • Varianta 3 / Option 3
      132

Recommended Posts

<Acest mesaj este pentru cei care considera DM-ul inutil>

Sa stie toata lumea ca toti care au votat varianta 3 sunt no-lifers. Asta e un joc si de aceea ai arme , ca sa FACI LUCRURI CARE NU LE POTI FACE IN VIATA REALA , adica sa omori persoane , etc. ASTA A FOST INTENTIA CELOR DE LA ROCKSTAR CAND AU CREAT JOCUL ASTA , nu ca sa il transformati voi in viata voastra personala, nu e vina mea ca parintilor vostrii nu le pasa de voi. Si eu am avut probleme cu DM-isti si am fost DM-ist , dar este una din cele mai placute lucruri pe care le faci in San Andreas.

O sa va intrebati voi dupa de ce scade numarul de playeri pe server daca o tineti cu Varianta 3 , DM o sa fie si daca il interziceti. Cam exagerati cu regulamentul asta , d-aia va intrecut si b#$@ed in TOP. Pentru ca acolo se permit mai multe lucruri playerilor decat pe serverul asta.

Spun :pro: Variantei 2.

Serverul ruleaza modul RPG, nu Deathmatch, cauta pe goagăl si invata sa faci diferenta. (3&2)

<Acest mesaj este pentru cei care considera DM-ul inutil>

Sa stie toata lumea ca toti care au votat varianta 3 sunt no-lifers. Asta e un joc si de aceea ai arme , ca sa FACI LUCRURI CARE NU LE POTI FACE IN VIATA REALA , adica sa omori persoane , etc. ASTA A FOST INTENTIA CELOR DE LA ROCKSTAR CAND AU CREAT JOCUL ASTA , nu ca sa il transformati voi in viata voastra personala, nu e vina mea ca parintilor vostrii nu le pasa de voi. Si eu am avut probleme cu DM-isti si am fost DM-ist , dar este una din cele mai placute lucruri pe care le faci in San Andreas.

O sa va intrebati voi dupa de ce scade numarul de playeri pe server daca o tineti cu Varianta 3 , DM o sa fie si daca il interziceti. Cam exagerati cu regulamentul asta , d-aia va intrecut si b#$@ed in TOP. Pentru ca acolo se permit mai multe lucruri playerilor decat pe serverul asta.

Spun :pro: Variantei 2.

Daca vrei DM du-te in mafie dar pun pariu ca daca te duci faci -15 din primul war. este server roleplay si nu avem chef de copii de 12 ani care se cred zei ca trag in tine cu m4 de la 2 metri si cand te intorci la ei le dai 3/3 cu deagle de aceea am votat varianta 3

Sondajul se încheie aici.

Variantele câștigătoare sunt:

Deathmatch

Varianta 3:
Interzicerea Deathmatchului fără rost și sancționarea acestuia cu suspend (în funcție de level) de la prima abatere dacă persoana care face Deathmatch este raportată. Va fi permis în continuare Deathmatchul asupra polițiștilor, jucătorilor aflați pe blacklist, în cadrul duelelor amicale și așa mai departe. În schimb nu se va mai permite să trageți aiurea în jucători care nu v-au făcut nimic, ci doar să vă apărați.
Prin această variantă scăpăm de DM-ul inutil.
Posthunters
Varianta 2:
Această variantă se aplică doar reclamațiilor adresate membrilor facțiunilor. Vom introduce un sistem de sancționare automată a jucătorilor care fac reclamații inutile membrilor facțiunilor.
Cum funcționează acest sistem?
În cazul în care eu fac reclamație unui membru de facțiune și liderul se hotărăște să nu-l sancționeze nu se va întâmpla nimic. Asta este și acum.
În cazul în care eu multiple reclamații (spre exemplu de la 3 în sus) într-un anumit interval de timp (spre exemplu 48 de ore) și liderul se hotărăște ca dintre alea 3 reclamații pe care le-am făcut să nu sancționeze nici una atunci înseamnă că eu am făcut reclamații aiurea și voi fi sancționat automat pentru asta.
În cazul în care fac o reclamația azi, una peste două zile și liderul nu sancționează membrul reclamat cu nimic, nici eu nu voi fi sancționat.
Pe scurt acest sistem nu va influența cu absolut nimic persoanele care își văd de treaba lor și fac reclamații atunci când știu că au dreptate. Acest sistem îi va împiedica însă pe cei care fac o grămadă de reclamații fără rost cu toate că știu că nu au dreptate. Astfel că se vor gândi de două ori înainte să facă o reclamație deoarece prin acest sistem dorim să scăpăm de aceste reclamații fără rost.
Sancțiunile automate nu vor fi ceva foarte sever, doar suficient cât să oprească posthunterii.

Noul regulament cu privire la Deathmatch va intra în vigoare începând de Miercuri. Sistemul anti-posthunteri are o dată de realizare nedeterminată.

Vă mulțumim pentru păreri.

English

The poll ends here.

The following options are winners:

Deathmatch

Option 3:
We forbid pointless Deatmatch and punish it with suspend (depending on the player's level) from the first offence if the person doing the DM is reported. Deathmatch against cops, blacklisted players, friendly duels and so on will still be allowed. But you will no longer be allowed to shoot without a reason after players that did nothing to you, only to defend yourselves.
With this option we get rid of pointless DM.
Posthunters
Option 2:
This option applies only to reports against faction members. We will introduce an automatic punishment system for players that make pointless complaints against faction members.
How does this system work?
If I make a complaint to a faction member and the leader decides not to punish him then nothing will happen. This already exists now.
If I make multiple complaints (lets say 3 or more) in a certain time interval (48 hours for example) and the leader decides for all 3 of my complaints not to punish his members then it means that I have made pointless complaints and I will get automatically punished.
If I make a complaint today, one after two more days and the leader decides not to punish those members nothing will happen to me.
Basically this system does not influence one bit the players that mind their business and only make complaints when they are right. This system will however stop the players making a bunch of pointless complaints even though they know they are not right. Thus they will think twice before making a complaint because with this system we get rid of pointless complaints.

The new rules regarding Deathmatch will be applied from Wednesday. The anti-posthunter system has an undetermined time in which it will be implemented.

Thank you for your opinions.

7. Deathmatch / Deathmatch
Prin deathmatch, prescurtat DM, se înțelege atacarea sau omorârea uneia sau mai multor persoane ori a vehiculelor în care se află cu arme sau pumni și picioare.
Jucătorii care au cel puțin șapte sancțiuni pe bază de admin jail sau suspend (jail, suspend logs) pot fi sancționați direct cu ban între 1 și 5 zile.
Deathmatch
  • Se va suspenda licența de arme atâtea ore cât e nivelul real al jucătorului sancționat.
Se vor sancționa doar persoanele raportate chiar și pentru câteva gloanțe de armă trase aiurea în alții, nu și duelurile amicale, clanurile implicate în spray, jucătorii care trag după polițiști și așa mai departe.
Nu se vor sancționa persoanele care vă lovesc de două ori cu pumnul decât dacă vă omoară.
Se vor sancționa persoanele care lovesc cu pumnul în mod repetat cu kick, iar dacă nu încetează nici după kick vor primi ajail 30 de minute.
Această regulă nu se aplică gangsterilor care omoară jucătorii aflați pe blacklistul lor.
Deathmatch de orice fel pe un Helper sau Admin care își face datoria se va sancționa direct cu suspend.
Adminii au dreptul de a vă confisca armele oricând consideră necesar acest lucru.
În cazul reclamațiilor pe website adminii vor sancționa doar jucătorii care nu sunt într-o facțiune. Jucătorii care fac parte dintr-o facțiune pot fi raportați liderului facțiunii tot pe website intrând pe profilul jucătorului care doriți să-l reclamați în tabul 'Faction' și făcând click pe 'Report this player to faction leader'.
Drive-by
Prin drive-by, prescurtat DB, se înțelege atacarea, omorârea sau intenția de omorî un jucător prin călcare, lovire, tăiere atunci când sunteți șofer sau pilot, ori cu arma pe geam atunci când sunteți pasager.
  • DB cu arma se va sancționa cu suspend la licența de arme atâtea ore cât e nivelul real al jucătorului sancționat.
  • DB călcat, prin lovire sau tăiere când sunteți șofer sau pilot se va sancționa cu ajail 30 de minute.
Drive-by de orice fel pe un Helper sau Admin care își face datoria se va sancționa direct cu admin ajail sau suspend, în funcție de caz.
Adminii au dreptul de a vă confisca armele oricând consideră necesar acest lucru.
În cazul reclamațiilor pe website adminii vor sancționa doar jucătorii care nu sunt într-o facțiune. Jucătorii care fac parte dintr-o facțiune pot fi raportați liderului facțiunii tot pe website intrând pe profilul jucătorului care doriți să-l reclamați în tabul 'Faction' și făcând click pe 'Report this player to faction leader'.
English

7. Deathmatch / Deathmatch
Through deathmatch, short DM, we understand attacking or killing one or more people or the vehicles they are in with weapons or fist and feet.
Players that have at least seven punishments based on admin jail or suspend (jail, suspend logs) can be directly banned between 1 and 5 days.
Deathmatch
  • The weapon license will be suspended as many hours as the real level of the player that is punished.
Only reported players will get punished, even for a few bullets, but not friendly duels, clans involved in spray, players that shoot after cops, etc.
We will not punish players that hit you a twice with the fists unless they kill you.
We will punish players that hit you repeatedly with a kick, and if they don't stop after they get kicked they will get ajailed for 30 minutes.
This rule does not apply to gangsters that kill players on their blacklist.
Deathmatch of any kind on a Helper or Admin that does his job will be punished directly with suspend.
Admins have the right to confiscate weapons whenever they consider necessary.
In case of complaints on the website admins will only punish players that are not part of a faction. Players that are part of a faction can be reported to the faction leader also on the website by entering the profile of the player that you want to report in the 'Faction' tab and by clicking the 'Report this player to faction leader' text.
Drive-by
By drive-by, short DB, we understand attacking, killing or trying to kill a player by going over, hitting, cutting them when you are a driver or pilot, or with a weapon on the window when you are a passenger.
  • DB with a weapon will be punished with the suspention of the weapon license as many hours as the real level of the player that is punished.
  • DB done by going over, hitting or cutting when you are a driver or pilot will be punished with a 30 minutes ajail.
Drive-by of any kind on a Helper or Admin that does his job will be punished directly with admin jail or suspend, depending on the case.
Admins have the right to confiscate weapons whenever they consider necessary.
In case of complaints on the website admins will only punish players that are not part of a faction. Players that are part of a faction can be reported to the faction leader also on the website by entering the profile of the player that you want to report in the 'Faction' tab and by clicking the 'Report this player to faction leader' text.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.