Jump to content

Propunere - regulă nouă aviz gangurilor

South Max

Posibilă regulă,  

186 members have voted

1. 1. Sunteţi de acord să banăm playerii de nivel 20+ (fără rank 3 anterior) cu ban permanent de la prma abatere?

• Da, deoarece ar fi mai uşor atât pentru admini cât şi celor din ganguri la waruri.
    • Nu.
    • Neutru, nu mă interesează regula, nu fac parte dintr-un gang.

Recommended Posts

Level 17 si rank 2 ar fi cel mai ok. Totusi din cate ai vazut, cu acea regula cu rank 3 majoritatea gangurilor erau goale. Daca cineva are un rank 3 anterior nu e neaparat sa nu fie codat oricum.

Sincer sa fiu, daca voiati sa obtineti rank 3 intr-o pasnica trebuia sa munciti, asa sta x 1 saptama pe sleep, are level 20 intra in mafie, rupe codu, ii face unu post, dovezi insuficiente, il prinde dupa 3 luni si o ia de la capat, asta mai e joc? Nu.

Din moment ce ai rank 3 anterior stii ca ai muncit sa-l obtii de ce ai baga cod? sa-ti bati joc de munca ta? ganditi logic.

Daca a scos rank 3 ala, propun sa se dea ban 30 zile la crash/q teste TW si permanent la codati + interdictie 3 luni. Majoritatea au modemuri isi schimba ip dar ... nu toti.

Intr-un fel cam ai dreptate.

Dar de ce să nu le dam o șansă și celor care au nivel 20. Poate unii nu joacă cu coduri. Oricum, votez da, daca ești curat nu pățești nimic, dar daca iei ban pentru coduri sa fie permanent.

Am luat ban de 6 ori pe B-Zone si totusi nu am Aim, am fost debanat la urma, poate am ghinion si iau ban cand nu ma filmez si sa fie si permanent?

Am luat ban de 6 ori pe B-Zone si totusi nu am Aim, am fost debanat la urma, poate am ghinion si iau ban cand nu ma filmez si sa fie si permanent?

Asta vreau să spun și eu, nu toată lumea poate să se filmeze, codați vor fi mereu, dar nu toți sunt codați, iar unii nu se pot filma la war, ce facem, luăm banuri pe capete pentru că dăm bine și nu ne putem filma?

Este o idee foarte buna, dar nu cred ca se va aplica pentru ca daca se va bana permanent de la prima abatere pt cei cu level 20+ (fara un rank 3+ anterior) atunci de ce a mai bagat aceasta regula?.. Eu sunt de acord in totalitate, dar nu cred ca se va intampla asta.. Cancer for hackers ! ;)

@, S-a făcut această regulă pentru:

1) A avem toate gangurile 41/41 (old time)

2) Şansă pentru cei ce vor în gang dar nu au rank 3 anterior.

Joc de aproape 5 ani pe acest server, iar de 3 ani încoace, avem parte numa de codaţi, care rup aimbot-ul, wallhack-ul, "marele" renko. Meh, nişte prostii de coduri. După ce că ne "confruntăm" cu toţi nabii (care folosesc coduri) de atâta timp, le oferim şi şansa ăstora de lvl 20+ fără rank 3 anterior să se alăture gangurile, dar culmea, FAC ++ mare la war. Dacă tot sunt aşa de profesionişti, de ce naibii nu au fost în stare să facă un amărât de rank 3 anterior? Hai frate, deja e aiurea.

O să pun 1-2 membrii din TTB să filmeze p-ăştia de level 20+ pentru a dovedii că avem dreptate, dacă unii admini nu doresc să se alăture acestei reguli pe care o solicităm.

PS: NU toţi lvl 20+ fără rank 3 anterior sunt codaţi, dar ar trebui să luăm totuşi măsuri.

Asta vreau să spun și eu, nu toată lumea poate să se filmeze, codați vor fi mereu, dar nu toți sunt codați, iar unii nu se pot filma la war, ce facem, luăm banuri pe capete pentru că dăm bine și nu ne putem filma?

Si care este problema jucatorilor ca unii nu sunt in stare sa se filmeze? Nu avem nici o vina ca ai calculator care merge pe lemne.

Daca nu va puteti filma voi,las ca va filmeaza altii >:)

@, NU TOȚI SUNTEM NO LIFERI CA TINE ȘI BĂGĂM ALOCAȚIA LA BUZUNAR SĂ CUMPĂRĂM CALCULATOR PENTRU SAMP, CĂ NA, JOCUL ĂSTA E TOT CE AM. EU NU ZICEAM DE MINE CĂ NU AM PC BUN DE FILMAT, CI ZICEAM DE ALȚII, NU TOȚI AU LOC DE MUNCĂ SĂ-ȘI STRÂNGĂ BANI PENTRU CALCULATOR MAI PERFORMANT SAU NU TOȚI PĂRINȚII ÎI LASĂ PE BĂIEȚII LOR CARE STAU 25/24 ORE LA PC, SĂ LE DEA ALOCAȚIA SĂ-ȘI IA I7.

Nu prea ma mai intereseaza. Nu mai fac parte dintr-un gang si mna...dar stiu ca atunci cand s-a bagat aceasta regula cu r3 anterior multi se plangeau ca nu o vor, iar acum cand s-a scos...la fel

Totusi ai dreptate si sunt de acord cu tine

Total de acord, unii folosesc coduri fiindca nu au nimic de pierdut. Faci lvl 20 te bagi intr-o mafie, nu au muncit macar pentru un rank 3 in pasnice fiindca nu sunt seriosi sau nu sunt in stare, si baga coduri pentru a enerva pe cei care au muncit pentru functie, pur si simplu daca nu sunt prinsi distractia continua, daca sunt prinsi, fac alt cont il cresc pana la lvl 20 si o iau de la capat.

Bună ziua. În urma unor discuţii cu nişte playeri din ganguri, am luat hotărârea să creăm un nou topic, prin care soliciăm o nouă regulă pentru playerii din ganguri. Ne gândeam la o idee prin care să nu fim trataţi la fel cu cei de nivel 20+ dar fără rank 3, deoarece persoanele care au acel "rank 3 anterior" într-o facţiune şi se află în prezent într-un gang (sau nu), sunt oarecum, dezavantajate. Aceste persoane "au muncit" pentru a avea rank 3 din dorinţa de a se alătura unui gang, iar acum voi daţi frâu liber codaţilor să se afirme din nou. Eu nu cred că le convin acestor persoane (celor cu rank 3 anterior) să fie tratate la fel ca cele de nivel 20 şi fără rank 3 anterior într-o facţiune. Se spunea că o să eliminaţi această regulă cu rank 3, doar când o să existe AntiCheat, iar în prezent, el nu există încă. Aşadar, propunem următoarea regulă: Persoanele care au nivel 20+ fără rank 3 şi sunt prinse că folosesc coduri, ban permanent de la prima abatere. Nu este greu să faci un amărât de rank 3 anterior, mai ales că paşnicele au acum o grămadă de locuri libere.

PS: Dacă nu au fost în stare să facă rank 3 (să stea o lună în paşnice) nu este problema noastră.

PS2: Dacă vreţi să aflaţi părerile şi altor playeri, lăsaţi topicul deschis. :)

Nici acum nu te-ai lasat de jocul asa,ba? Nu te mai saturi? Pana la 30 de ani o sa -l joci.

Bună ziua. În urma unor discuţii cu nişte playeri din ganguri, am luat hotărârea să creăm un nou topic, prin care soliciăm o nouă regulă pentru playerii din ganguri. Ne gândeam la o idee prin care să nu fim trataţi la fel cu cei de nivel 20+ dar fără rank 3, deoarece persoanele care au acel "rank 3 anterior" într-o facţiune şi se află în prezent într-un gang (sau nu), sunt oarecum, dezavantajate. Aceste persoane "au muncit" pentru a avea rank 3 din dorinţa de a se alătura unui gang, iar acum voi daţi frâu liber codaţilor să se afirme din nou. Eu nu cred că le convin acestor persoane (celor cu rank 3 anterior) să fie tratate la fel ca cele de nivel 20 şi fără rank 3 anterior într-o facţiune. Se spunea că o să eliminaţi această regulă cu rank 3, doar când o să existe AntiCheat, iar în prezent, el nu există încă. Aşadar, propunem următoarea regulă: Persoanele care au nivel 20+ fără rank 3 şi sunt prinse că folosesc coduri, ban permanent de la prima abatere. Nu este greu să faci un amărât de rank 3 anterior, mai ales că paşnicele au acum o grămadă de locuri libere.

PS: Dacă nu au fost în stare să facă rank 3 (să stea o lună în paşnice) nu este problema noastră.

Da ba, da-i dreaq.

+1 @South Max şi , aveţi mare dreptate. Pe mine personal mafiile m-au dezamăgit complet. La war-uri într-o conferinţă nu auzi alceva decat înjuraturi şi nervi întinşi la maxim. Si chiar de nu s-ar scoate regula cu rank 3 anterior membrii de level 20 care intra într-o mafie ar trebui să cunoască regulamentul şi să fie conştienţi că folosirea de coduri se pedepseste cu BAN PERMANENT.

Ban permanent la prima abatere si fără posibilitatea de a primii unban, nici chiar daca il cumpara.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.