Jump to content

Propunere - regulă nouă aviz gangurilor

South Max

Posibilă regulă,  

186 members have voted

1. 1. Sunteţi de acord să banăm playerii de nivel 20+ (fără rank 3 anterior) cu ban permanent de la prma abatere?

• Da, deoarece ar fi mai uşor atât pentru admini cât şi celor din ganguri la waruri.
    • Nu.
    • Neutru, nu mă interesează regula, nu fac parte dintr-un gang.

Recommended Posts

Bună ziua. În urma unor discuţii cu nişte playeri din ganguri, am luat hotărârea să creăm un nou topic, prin care soliciăm o nouă regulă pentru playerii din ganguri. Ne gândeam la o idee prin care să nu fim trataţi la fel cu cei de nivel 20+ dar fără rank 3, deoarece persoanele care au acel "rank 3 anterior" într-o facţiune şi se află în prezent într-un gang (sau nu), sunt oarecum, dezavantajate. Aceste persoane "au muncit" pentru a avea rank 3 din dorinţa de a se alătura unui gang, iar acum voi daţi frâu liber codaţilor să se afirme din nou. Eu nu cred că le convin acestor persoane (celor cu rank 3 anterior) să fie tratate la fel ca cele de nivel 20 şi fără rank 3 anterior într-o facţiune. Se spunea că o să eliminaţi această regulă cu rank 3, doar când o să existe AntiCheat, iar în prezent, el nu există încă. Aşadar, propunem următoarea regulă: Persoanele care au nivel 20+ fără rank 3 şi sunt prinse că folosesc coduri, ban permanent de la prima abatere. Nu este greu să faci un amărât de rank 3 anterior, mai ales că paşnicele au acum o grămadă de locuri libere.

PS: Dacă nu au fost în stare să facă rank 3 (să stea o lună în paşnice) nu este problema noastră.

PS2: Dacă vreţi să aflaţi părerile şi altor playeri, lăsaţi topicul deschis. :)

Intr-un fel cam ai dreptate.

Dar de ce să nu le dam o șansă și celor care au nivel 20. Poate unii nu joacă cu coduri. Oricum, votez da, daca ești curat nu pățești nimic, dar daca iei ban pentru coduri sa fie permanent.

Intr-un fel cam ai dreptate.

Dar de ce să nu le dam o șansă și celor care au nivel 20. Poate unii nu joacă cu coduri. Oricum, votez da, daca ești curat nu pățești nimic, dar daca iei ban pentru coduri sa fie permanent.

N-am zis că nu merită nicio şansă, dar, unii au stat o lună în facţiune (exemplu) să facă rank 3. De ce să primească ăştia de nivel 20 fără r3 anterior ban la a 2-a abatere ca unul cu rank 3 anterior? Level 20 se face uşor dacă stai pe sleep, n-ai nicio grijă ca ăla de face rapoarte şi primeşte rank 3 să poată merge abia atunci într-un gang.

@, Ai foarte mare dreptate. După ce că li se oferă o şansă, mai rup şi codurile, şi culmea, abia la a 2-a abatere primesc ban permanent, deci au voie la prima abatere să-şi bată joc de admini. Mişto, ce să zic.. :D

DA! Sunt total de acord cu tine Max. La nivelul ala se presupune ca sti foarte bine regulamentul deci cei care baga coduri sunt constienti ca primesc ban. Asemenea specimene nu merita sa joace aici. Din cauza astora de folosesc coduri nu sunt populate gangurile. De ce? Pentru ca te enervezi din cauza unui codat si nu-ti mai vine sa joci. Multi se feresc de ganguri din cauza asta, eu unul facand parte dintre acestia.

Da, sunt de acord sa te baneze Maxtreme.

Wrong

Ontopic: Să rămână rank3 anterior pentru a intra în gang-uri. Că pe mine mă ține să fac 10 conturi level 20 și bag câte unu pe rând într-o mafie ca să câștig câte un war cu fiecare .. ( nu plănuiesc să fac asta, dar poate alții da )

Toti codatii merita ban permanent de la prima abatere, nu doar cei fara rank 3 anterior, cel putin asa vad eu lucrurile.

DA! Sunt total de acord cu tine Max. La nivelul ala se presupune ca sti foarte bine regulamentul deci cei care baga coduri sunt constienti ca primesc ban. Asemenea specimene nu merita sa joace aici. Din cauza astora de folosesc coduri nu sunt populate gangurile. De ce? Pentru ca te enervezi din cauza unui codat si nu-ti mai vine sa joci. Multi se feresc de ganguri din cauza asta, eu unul facand parte dintre acestia.

Un player bun n-are treaba cu codatii, ii vede ca pe un 'challenge', ridica nivelul de dificultate pe turf si iti testeaza indemanarea, priceperea si talentul intr-un joc.

Un player slab se enerveaza, plange pe /report si pe forum ca adminii nu-si fac treaba, apoi isi planteaza tastatura in cap si arunca cu mouseu' dupa ma-sa daca calca pe firu' de la net.

Daca te enervezi si pierzi mereu inseamna ca nu ai sinergie cu echipa ta, codatii joaca cel mai des singuri(rambo style), daca jucati in echipa si aveti o tactica buna codatii nu vor fi o problema.

Un player bun n-are treaba cu codatii, ii vede ca pe un 'challenge', ridica nivelul de dificultate pe turf si iti testeaza indemanarea, priceperea si talentul intr-un joc.

Un player slab se enerveaza, plange pe /report si pe forum ca adminii nu-si fac treaba, apoi isi planteaza tastatura in cap si arunca cu mouseu' dupa ma-sa daca calca pe firu' de la net.

Daca te enervezi si pierzi mereu inseamna ca nu ai sinergie cu echipa ta, codatii joaca cel mai des singuri(rambo style), daca jucati in echipa si aveti o tactica buna codatii nu vor fi o problema.

Pe bune? Tu cand vezi ca nu poti juca din cauza unui codat iti iei o punga de seimnte si te uiti cum isi bate ala joc, corect? Eu unul nu ma enervez, dar efectiv imi ia cheful de war. Si nu inteleg de ce un jucator bun ar trebui sa vada asta ca pe un challenge. Ar trebui sa vada ca pe un challenge un alt jucator de nivelul lui, nu un codat. Iar referitor la chestia asta cu mouseul, nu mai vorbi aiurea. Eu arunc cu mouseu dupa mama si fara sa ma enervez din cauza unui joc.

Intr-un fel e buna regula, deoarece a existat acum cateva luni un gang care avea 18 membrii (cred ca stiti despre cine e vorba). Pe de alta parte, o sa fie multi de level 20 care vor aplica in mafii si nu o sa le pese de joc, adica o sa se comporte tot ca un civil (DM, injuraturi). Pentru ce-i care au jucat la inceput pe RPG3 intr-un gang, mai tineti minte cum era? Va zic eu daca nu stiti: Erau niste retardati care credeau ca mafie = DM, deci stateau toata ziua pe la HQ-uri si faceau spawn kill, daca le faceai post, ''Nu primeste nimic''. Sper sa nu se mai intample asa ceva.

Pe bune? Tu cand vezi ca nu poti juca din cauza unui codat iti iei o punga de seimnte si te uiti cum isi bate ala joc, corect? Eu unul nu ma enervez, dar efectiv imi ia cheful de war. Si nu inteleg de ce un jucator bun ar trebui sa vada asta ca pe un challenge. Ar trebui sa vada ca pe un challenge un alt jucator de nivelul lui, nu un codat. Iar referitor la chestia asta cu mouseul, nu mai vorbi aiurea. Eu arunc cu mouseu dupa mama si fara sa ma enervez din cauza unui joc.

=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Mai spune-mi, mai spune-mi.

Eh, nu poti juca.. te adaptezi. Stii ca nu le merge aimbotu' prin pereti, stai cover, peek-n-shoot, prostu' joaca cel mai des cu deagle, la m4 da prea grav si se observa, deci il seci cand avanseaza(de preferat nu singur), daca te duci 1v1 desi stii ca-ti da 3/3 e alegerea ta.

Si ma refeream la faptu' ca joci contra un program, efortul playerului fiind minim.

Codati vor fi mereu, cu anticheat/teste tw sau fara. Ca exemplu vezi jocurile online unde se baga cateva zeci de mii de euro in sisteme de anti cheating si nu dau randament. Si cel mai probabil unii joaca cu coduri de foarte mult timp dar sunt destepti si joaca la limita si decent, destul incat sa nu atraga toata atentia.

Daca se va lasa aceasta regula cu doar Level 20 si fara rank 3 anterior o sa fie mult mai mult codati + ca e si bataie de joc pentru unii din membrii b-zone. Sunt unii care isi doreau sa intre in mafie dar avand nevoie de rank 3 intr-o pasnica isi bateau capul pe acolo pe cand acum toti ceilalti au totul la tava. Nu tu rank 3 anterior, doar Level 20 + Codul cu care vine la pachet ca mai nou asa se face pe B-Zone.

@@South Max, Bovino eu te sustin in acest pool. Daca tot se lasa regula asta, atunci cei care sunt la primul ban pentru coduri sa primeasca permanent.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.