Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Creati nKFaTaL

nKFaTaL
 Share

Recommended Posts

pentru inceput e bine ...

- incearca sa lucrezi semnaturi multe ca sa inveti , pe anime + smudge , dimensiuni intre 320 X 110 si 400 X 150

- textul incearca sa il faci cu cliping mask , m-ai mic si pozitionat langa personaj

Succes in continuare si asteptam creatii noi

Nu sunt cine stie ce creatile... nu ai folosit aproape nici un efect, pe background ai pus chestii d'alea de la filter - adica ff simplu - Pt inceput e ok, uitate la cateva tutoriale si vei fi mai bun

Nu sunt cine stie ce creatile... nu ai folosit aproape nici un efect, pe background ai pus chestii d'alea de la filter - adica ff simplu - Pt inceput e ok, uitate la cateva tutoriale si vei fi mai bun

Idem ... a si incepe sa lucrezi cu smudge.. unealta asta te va ajuta de multe ori

dupa cum am spus si mai sus incepe cu anime + smudge ca sa poti invata ceva , vezi la tutoriale bzone la tutorialu meu am dat setarile de smudge, iale iti iei cateva stockuri si incepi si exersezi , dupa ce ai invat bine smudge, treci sa aplici brush, gradient mapuri, dupa ce le inveti si pastea bine treci la texturi si c4d si intr-un final la text. Dupa ce ai exersat la fiecare din astea iti garantez ca o sa fie mai bine , incearca de inceput si cateva tutoriale pentru ati crea propriul tau stil. BAfta

Frumos, dar la ultima creatie, culoarea se opreste parca prea brusc, incearca sa dai usor cu eraser ( Hardness: 0% ) pe mijloc.. (unde se intalnesc cele 2 culori), poate arata mai bine... e doar un sfat, anyway, bafta :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.