Jump to content

!!cuneo!!

Denis Mitchell

Recommended Posts

Atunci, sunt perfect de acord cu el!

Cat despre tine d3nys, cred ca esti chiar cea mai nepotrivita persoana care face acest Topic!Cuneo este o mafie buna, doar ca sunt 3 membri care o fac de ras, 0merta isi face treaba foarte bine!Tu in schimb, acum ar trebui sa fac si eu un topic ''!!Paterno!!!'' doar din cauza ta!De exemplu azi, eram la /AD stateam la rand, vii tu mare boss si te bagi in fata si ne mai faci si ''idioti''...Acum eu pot zice despre tine ca tu faci Paterno de ras!Deci numai fi tu mare si tare contra tuturor fiindca tu gresesti poate chiar mai mult ca aia 3,ai si tu lvl mare sau cat nici nustiu si nu ma intereseaza si te crezi mare si tare..Drept sa fiu am vazut unul de lvl 2-3 care e mult mai respectuos ca tine!NU AI NIMIC SPECIAL FATA DE CEILALTI,ASA CA:Ciocu' mic!

Si totusi nu esti in masura sa judeci Paterno deoarece acest d3nys este in perioada de teste (n-are 3 zile din cate stiu eu) deci poate fi oricand demis :)

Cuneo ar trebui recurge la unpic de "comunism" sa zic asa , cine face dm aiurea poc poc afara iar daca nu are 2 sapt fp60/60 cam asa se face prin barzini , 0merta ar trebui sa fie unpic mai exigent si atat.

DOVADA....Referitor la aceasta dovada:L-ai vazut pe spK_Cs care e un baiat bun stand pe o cladire cu rifle in mana.Nu tragea in tine.Eram cativa runneri si trageam in cops ca sa ne ajutam.Eu cred ca la voi in paterno nu se procedeaza astfel,cred ca fiecare este pe cont propriu,in schimb noi ne ajutam.

EDIT,membru cuneo cred ca ar face la deagle toti mafiotii(fara joypad) la rand,chiar si cate 2-3 din paterno,barzini.Si referitor la membrii,barzini si paterno sa nu spun eu de ai vostri care sunt ''injeri pazitori''.De aceea vedem wipe la factiune in paterno/barzini saptamanal.

Nu cred ca voi ati avut atatea rankuri cate waruri a castigat Cuneo de cand Don Cuneo este 0merta.

Vad ca va place sa pupati in an*s pe ownerul serverului si pe admini punand la semnatura:respect a,b,c,d,x zeci de nume admini,lideri.Scopul?:Sa ne dam bine pe langa el.Noi nu actionam asa.Atat am avut de spus.

Topic AIUREA

Sunteti disperati ? =))

Aveti nevoie de lider pe care sa-l pupati in cur pt. rank up ? Eu asa-mi explic prin acest topic.

Un lider poate fi cel mai bun din lume, dar daca el pur si simplu n-are pe cine sa recruteze, ce face ? Recruteaza ce poate. De ce nu-l lasati sa tina 5 membrii in factiune ? Mie mi se pare corect. Ii tot ziceti ca mafia nu e buna, ca bla bla bla. Oamenii buni sunt luati deja sau nu va ganditi la asta. Cuneo este intr-o perioada de reabilitare.

Nu e vina liderului ca membrii lui nu stiu decat deagle. Nu e vina liderului ca playerii DUPA server in GENERAL sunt niste ... sa nu zic cum. A fost numit lider, are vechime.

Dar totusi ... ce vrei sa obtii prin acest topic ? Un lider cuneo ? Uita-te la stracci cat de varza a fost dea lungul timpului. Eu care am fost lider hitman aveam N probleme cu ei. Dar hei, acolo nu se punea problema ca se dadea rank up imediat sau ce anume ?

Atunci de ce nu ia masuri pentru a indrepta comportamentul membrilor sai?Cuneo este in reabilitare de 2 luni :-J

0merta a luat o decizie.

O sa dea un wipe la factiune. O sa fie atent la ce membrii ia (adica o sa aibe 5 membrii in factiune) fiindca voi, super inteligentii sa va zic asa, nu sunteti lideri sa stiti cum sta treaba.

Anyway, pe viitor o sa faceti un topic !!admini!!, nu ? Ca n-o sa fiti multumiti de admini (nu ca ati fi).

Probabil spawn sau alin o sa arunce un ochi pe aici, o sa citeasca cateva nerozii si cateva adevaruri.

Un lider nu poate sa impuna orice unui membru. Voi credeti ca daca e lider face ce vrea dar nu cred ca va comvine sa aveti un lider care sa zica 'nu aveti voie sa iesiti din ls ca aveti uninvite' ... cam asta doriti voi, cuneo sa fie blanda, sa va bateti joc de ea cand n-aveti ce face (unii) altii pur si simplu sa inceteze cu DM-ul aiurea (da, va dau dreptate aici).

Daca vrei sa schimbi ceva, incepe cu tine. Mai lasa si de la tine :)

@ v1p3r : eu si cu 0merta ne ocupam acu' de cuneo. N-am de unde sa stiu de trecutul ei. De ce nu faceti un topic si despre stracci ? E un admin lider parca, nu ?

Sa fim seriosi, stracci poate era mai rau decat e cuneo acuma. Treceai cu masina prin fata la hq si in 2 sec. deja ardea. Aia stateau si 'aparau' HQ-ul de server. Nu zic ca, cuneo o fi mai sus dar umpic umpic este.

D3nys primesti +10% warn,daca aveai ceva de obiectat la adresa lui 0merta sau membrilor sai faceai plangere,nu un topic de prost-gust.Ce?crezi ca tu esti mai presus?Cumva ai fost si tu lider la o mafie vreo 5-6 luni si nu-ti poti desfasura activitatea din cauza celor de la Cuneo?Stii,in mod normal civilii trebuie sa aibe un respect fata de mafioti,dar na repede a facut unu un topic ati sarit toti cu gura ca niste mari carturari.Cum a zis si lexutzu analizati-va pe voi mai intai apoi pe altii.Cel care mai face topicuri cretine gen asta,il voi sanctiona cu 20% warn.

Vorbiti voi..marii lideri.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.