Jump to content

The tragic night in Bucharest Romania ( Colectiv Club)

LikEeE

Recommended Posts

Stiu ca poate multora nu le pasa acest subiect sau nu cunosc tragedia ce s-a intamplat seara trecuta, dar doresc sa aducem un omagiu persoanelor implicate in incidentul din data de 30.10.2015 in Club Colectiv din Bucuresti unde 27 de persoane au murit si 170 ranite.

Pentru cei care stau in Bucuresti si sunt binevoitori sa doneze sange pentru cei raniti sa o faca. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei decedati.

Link : http://www.bbc.com/news/world-europe-34684973

Sunteti unii atat de.. prefer sa ma abtin, nu are treaba cu samp, coliva. Ma oameni buni, cand o sa faceti si voi varsta sa mergeti intr-un club, ca se vede clar ca nu o aveti, si Doamne fereste, se intampla asa ceva, atunci poate o sa realizati prin ce au trecut acei oameni, prin ce trec familiile lor acum. Vad si pe facebook "Erau rockeri, bine ca au murit, mai scapam din ei", frate, da-o dracu de treaba, conteaza ce muzica asculta? Eu unul nu suport rock-ul, sa nu ziceti ca 'vai, esti si tu unul din ei', dar totusi, putina solidaritate, nu cred ca v-au facut oamenii aia ceva personal, Dumnezeu sa ii odihneasca in pace! Condoleante!

Sunteti unii atat de.. prefer sa ma abtin, nu are treaba cu samp, coliva. Ma oameni buni, cand o sa faceti si voi varsta sa mergeti intr-un club, ca se vede clar ca nu o aveti, si Doamne fereste, se intampla asa ceva, atunci poate o sa realizati prin ce au trecut acei oameni, prin ce trec familiile lor acum. Vad si pe facebook "Erau rockeri, bine ca au murit, mai scapam din ei", frate, da-o dracu de treaba, conteaza ce muzica asculta? Eu unul nu suport rock-ul, sa nu ziceti ca 'vai, esti si tu unul din ei', dar totusi, putina solidaritate, nu cred ca v-au facut oamenii aia ceva personal, Dumnezeu sa ii odihneasca in pace! Condoleante!

„Vârstă să mergeți în club” :))

40% din ei aveau sub 18 ani (și 35% din ăștia 40% nu aveau buletinu' (act de indentitate) la ei... să fim serioși.

Și crede-mă... eu la 15 ani fac multe... nu-mi trebuie 30 de ani să pot să fac toate „prostiile”. :))

@, 40% aveau sub 18 ani, dar astea de 40% aveau peste 16 ani, cam asta e varsta de iesit acum in club. Eu ziceam altceva, ca asta nu e un motiv de ras cum vad la toti inaptii, razi ca au murit 27 de persoane si inca 180 sunt arsi prin spitalele din capitala? Persoane care sunt de varsta noastra, sunt tineri. Asta ne e tara, va mai mirati de ce e asa cum e..

Nu imi imaginezi cum pot gandii unii. :| Am vazut si pe facebook o poza in care spune unul "Vand omuleti la protap, 25lei kg, acei oameni erau arsi aseara in club colectiv, nu pot sa cred.

Acest topic chiar nu-și are sensul, nu înțeleg mentalitatea și modul de gândire al unor oameni. Tragedie, tragedie. Bun, studenți, oameni de vârsta mea și de vârsta ta, unde vreți să ajungem? Nu știu câți dintre voi ați trecut prin lucruri la fel de tragice și cât de mult v-ați doriți atenție din partea publicului larg; vă spun că nu vreți așa ceva. Singurul lucru de care aveți nevoie e liniște și pace.

Deja, cum probabil v-ați dat seama, s-a ajuns la tot felul de lucruri penibile. La fel de bine pot și eu să ies afară și să cadă o țiglă pe mine sau să să merg cu autobuzul alături de alți studenți și să facem accident. Sper că după ce închid aceste topicuri să găsesc altele de genul „haideți să donăm sânge”, că am și pentru alea câteva cuvinte dure.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.