Jump to content

F1 2015


drE jR
 Share

Recommended Posts

F1 2015
Părţi Bune
accesibil pentru începători
adecvat pentru avansaţi
sistem variabil de vreme
opţiuni de cursă
grafică bună spre foarte bună în curse
Părţi Rele
fără prea multe moduri de joc
nicio posibilitate de personalizare
prezentarea din afara curselor lasă mult de dorit
bug-uri audio
F1 2015 oferă acces la întregul sezon 2015 al competiţiei Formula 1, cu toate echipele, toţi piloţii şi toate circuitele (incluzând Mexic, revenit pentru prima oară în calendarul competiţional după o pauză de 20 de ani), dar şi la sezonul precedent (2014) din Formula 1, inclus sub formă de conţinut bonus.
F1 2015 aduce un salt calitativ evident din punct de vedere grafic, dar şi o îmbunătăţire vizibilă a controlului. De asemenea, producătorii au ales să meargă pe un format cât mai realist, asemănător cu transmisiile TV.

f1-tm-2015-20150728224642.jpg?height=360

 

F1 2015 va pune la dispoziţia jucătorilor un nou mod de joc – Pro Season Mode – acesta împingând realismul la maximum: cursele au numărul de ture din realitate, sunt precedate de şedinţe complete de anternamente şi calificări, AI-ul va fi setat pe cea mai avansată opţiune de dificultate, posibilitatea de a derula timpul înapoi (flashbacks) este dezactivată, iar perspectiva este limitată la camera din cockpit.
F1 2015 este disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.