Jump to content

[Winner smitH][B-Zone Battle] SmitHson vs. Wesley

Wonder
 Share

Recommended Posts

Numele meu : SmitHson

Numele celui provocat : Wesley

Tema luptei : Free.

Dimensiuni : 360*150

Deadline time posting : 2 zile. Pana maine la ora 0:00.

Edited by SmitHson

Oh doamne.

Ba ati citit macar regulamentul ? :-J doamne.

Mai faceti si battle-uri.

ON: Vote Wesley , se vede clar diferenta , Integrare , flow , culori mai placute.

Eu l.am citit. Dar daca el a postat lucrarea. Eu am dat edit si am postat.o si eu :-??

Scuze de OFF. 5-3 in favoarea mea pana acum.

Scz de Off-Topic Dar Unii care L-au Votat pe Smith l-au votat din prietenie!

Un om de ex: cRiStaL care se pricepe bine isi da seama!

Imi plac amandoua mult, votul meu merge la Smith. Cea a lui Wesley e mai blanda cu ochiul, insa a lui Smith imi pare mai originala. Cute anime girls are being overused. The bitches.

Edited by AndresPaquito

Ba cica al lui Smith e mai frumoasa daca un expert zice ca a mea e foarte buna ..voi ziceti ca al lui e buna..Doamne:-J

Scz-de -Off,Topic!

De ce te oftici acuma? Fiecare are dreptul de a vota ce crede el ca este mai bun. Sa nu te mai vad ca faci off-topic pana nu castiga unul dintre noi. Acuma postezi aiurea, numa pentru +1. Sunt nevoit sa fac si eu OFF din cauza ta. Abtine-te. Scuzele noaste pentru post-uri aiurea.

Ba cica al lui Smith e mai frumoasa daca un expert zice ca a mea e foarte buna ..voi ziceti ca al lui e buna..Doamne:-J

Scz-de -Off,Topic!

Off:Ai mai zis de 10x scz de offtopic,ia mia termina cu spamu si asteapta sa se temrine battle si dupaia poti s ate injuri cu el prin pm,si tu la fel smith temrinativa odata,parca ati fi copii de 10 ani(nu zic ca nu sunteti).

On: smith ai pus multe efecte pe color dodge si te dor ochii cand te uiti la lucrare.

wesley nu-mi place textul .

Vote wesley.(vezi cum te porti)

Edited by gLaDuS

Acord votul lui Smith pentru ca are depth,smudge,integrare si este frumos si atent lucrata...tin sa mentionez ca nu votez din prietenie sau chestii deastea,sunt obiectiv!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.