Jump to content

Snizel Creations

Snizel
 Share

Recommended Posts

Nu inteleg oamenii care zic "incearca si altceva in afara de animeuri" [Ex. axes]. De ce sa incerce si altceva? Poate vrea sa se perfectioneze doar pe te tema asta :D Cum altii fac numai cu tema "fete" asa face si el numai cu tema "anime". Get a life :)

Din pacate sunt || cu PS-ul :)) dar dupa parerea mea ai niste creatii genialeeee :X

[P.S trebuia sa zic asta de mai demult aici...nu numai pe mess :)) dar daca am vazut commentu "inteligent" cu "incearca bla bla bla" m-am gandit sa las si eu unul <3]

Multumesc :*

@axes De ce as incerca altceva daca asta imi place? ... Nu lucrez in PS pentru a ajunge "cel mai bun", lucrez de placere, iar cand lucrezi de placere, lucrezi cu ce iti place, nu cu ce "ar trebui" ... ma rog, mersi de sfat :)

Un render:

83747962203760943632.png

Singurul font pe care l-ai nimerit a fost acela la poza cu Naruto Uzumaki . .

Sfat : Nu mai scrie nimic pe ele (doar daca doresti sa-ti pui numele pe semnatura) .

Incearca tutoriale avansate, vad ca lucrezi de ceva timp in Photoshop insa nu incerci sa evoluezi, ramai la acelasi nivel.. incearca sa schimbi stilul de lucru, nu doar un render si un c4d pus pe acolo..bafta.

Integrare 0 ... lumina nu ai facut-o deloc , nu prea am ce sa zic , credeam ca ai mai evoluat in ultimul timp .

N-am mai lucrat de loc..nu mai stiu sa lucrez, daca e nevoie, o iau de la 0 :))

@JustMed

Multumesc, voi incerca >:D<<'>.. n-am mai lucrat dupa tutoriale de muuult...

Dupa un tutorial..n-a iesit cum voiam..

74824294473471083455.png

Edited by SnizeL

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.