Dyablox Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 Neata a fost cand m-am trezit eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furby RPG4 Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 18 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Neata a fost cand m-am trezit eu. Asa e, matinal tu asa. Am iesit din TTB sa intru la Kidzor ca e din echipa cu mine, si sunt si membru la Lewoo, ceea ce inseamna ca am 2 lideri aici in echipa. :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 2 hours ago, rTn Dyablox VIP said: Gata inactivitatea? Pe 08.04 expira la moderator si pe 29.03 la designer. Am zis sa mai trec pe aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviuu Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 6 minutes ago, A n d r a said: Pe 08.04 expira la moderator si pe 29.03 la designer. Am zis sa mai trec pe aici Uu, buna! SALUTARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Ce inactiva sunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 16 minutes ago, Clara said: Uu, buna! Buna si tie, Clara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 1 hour ago, Furby RPG4 said: Asa e, matinal tu asa. Am iesit din TTB sa intru la Kidzor ca e din echipa cu mine, si sunt si membru la Lewoo, ceea ce inseamna ca am 2 lideri aici in echipa. :> Cu alte cuvinte ai pile ca esti membru la mine in echipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furby RPG4 Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 2 hours ago, rTn Dyablox VIP said: Cu alte cuvinte ai pile ca esti membru la mine in echipa Ce bine de mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 Era mai bine daca aveai si tu lider Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG SPIKE Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Hai salut, echipă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 7 minutes ago, TLG SPIKE said: Hai salut, echipă. Hai salut, SPIKE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 23 minutes ago, TLG SPIKE said: Hai salut, echipă. Buna, Adriannnn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 Salut la nabi, ce faceti? Andra cum decurge procesul de creare a celui mai fain avatar ever? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG SPIKE Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Ce fac băieții și fetele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG 5stackz Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Cine vrea subiectele de la Olimpiada de Chimie, județeana clasa a XI-a? Trebuie exorcizate mai întâi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 13 minutes ago, TLG SPIKE said: Ce fac băieții și fetele? Alt ceva nu stii sa postezi? 11 minutes ago, Master Duke said: Cine vrea subiectele de la Olimpiada de Chimie, județeana clasa a XI-a? Trebuie exorcizate mai întâi No, ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 1 hour ago, rTn Dyablox VIP said: Salut la nabi, ce faceti? Andra cum decurge procesul de creare a celui mai fain avatar ever? E în lucru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 Ok, astept cu nerabdare Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG SPIKE Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 @rTn Dyablox VIP, păi, eu fac cam în felul următor: - Îmi aduc aminte de topic, mă gândesc cu ce post să încep, de obicei un "sal" - Peste vreo oră îmi aduc iar aminte de topic și intru să văd dacă m-a băgat cineva în seamă sau dacă a mai postat cineva. - Mă mai gândesc la un post dacă tot sunt pe forum la acest topic, n-am idei, și întreb ce faceți. - Dacă-mi mai aduc aminte pe parcurs de topic și nu am ce face în joc încep să spamez pe aici cu posturi dacă am cu cine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 2 minutes ago, TLG SPIKE said: @rTn Dyablox VIP, păi, eu fac cam în felul următor: - Îmi aduc aminte de topic, mă gândesc cu ce post să încep, de obicei un "sal" - Peste vreo oră îmi aduc iar aminte de topic și intru să văd dacă m-a băgat cineva în seamă sau dacă a mai postat cineva. - Mă mai gândesc la un post dacă tot sunt pe forum la acest topic, n-am idei, și întreb ce faceți. - Dacă-mi mai aduc aminte pe parcurs de topic și nu am ce face în joc încep să spamez pe aici cu posturi dacă am cu cine. Da, dar faza e ca nimeni nu te baga in seama si mereu postezi una si aceeasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG SPIKE Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Just now, rTn Dyablox VIP said: Da, dar faza e ca nimeni nu te baga in seama si mereu postezi una si aceeasi Tocmai ai spus și motivul pentru care fac acest lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 Just now, TLG SPIKE said: Tocmai ai spus și motivul pentru care fac acest lucru. baga si tu teme de discutii, mai dezvalui niste taine de admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Miau uau hau hau Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG SPIKE Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 2 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: baga si tu teme de discutii, mai dezvalui niste taine de admin Majoritatea le știți deja. Nu mai e ca pe vremuri să te minunezi când vezi un admin și să te interesezi repede cu ce se ocupă, cum e ca admin, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 1 minute ago, Lil Wald said: Miau uau hau hau Asta-i post ba? Vrei sa vina Dani cu coasa dupa tine? Just now, TLG SPIKE said: Majoritatea le știți deja. Nu mai e ca pe vremuri să te minunezi când vezi un admin și să te interesezi repede cu ce se ocupă, cum e ca admin, etc. E, tot aveti voi secretele voastre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 1 minute ago, rTn Dyablox VIP said: Asta-i post ba? Vrei sa vina Dani cu coasa dupa tine? Nu we, Dani ii tovarasu meu ba. KE FAKE BAJETII CU SKOALA VIEKII? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts