Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

18 minutes ago, TLG SPIKE said:

:)) Pe bune acum, n-am mai avut timp de forum deloc, am încercat să mă ocup pe cât posibil de joc.

De ce sa-ti pierzi timpul in joc cand o poti face pe forum? :)) Ai sanse sa iai remove? :)) 

Pai eu ce sa mai zic ca n-am intrat de-o luna? Stii care e dezavantajul? Nu prea ai material pentru meme-uri :)) 

1 minute ago, rTn Dyablox VIP said:

De ce sa-ti pierzi timpul in joc cand o poti face pe forum? :)) Ai sanse sa iai remove? :)) 

Sunt într-o oare care pasă proastă, și stau cam prost privind banurile, și am reparat asta, aproximativ, plus că sunt admin 3 de 5 luni și nu vreau să rămân așa :))

4 minutes ago, TLG SPIKE said:

Sunt într-o oare care pasă proastă, și stau cam prost privind banurile, și am reparat asta, aproximativ, plus că sunt admin 3 de 5 luni și nu vreau să rămân așa :))

Asculta de mn cand spun sa stai pe ei =)) 

Pana la urma B-zone-ul ca si comunitate de SAMP nu mai are mult de trait, asa ca va trebui sa se reprofileze pe altceva, totusi forumul o sa ramana orice ar fi deci aici trebuie sa ai cat mai multe realizari :)) Va ramane la un moment dat doar comunitatea B-zone, comuitate ce va trebui sa-si gaseasca un alt lucru pe care sa-l desfasoare cu membrii comunitatii 

12 minutes ago, TLG SPIKE said:

Pai mna, mai da si tu aluzii ca e timpul sa iai 4 :)) 

Cine raspunde de promovarea adminilor pe 4?

3 minutes ago, Lewoo said:

Pana la urma B-zone-ul ca si comunitate de SAMP nu mai are mult de trait, asa ca va trebui sa se reprofileze pe altceva, totusi forumul o sa ramana orice ar fi deci aici trebuie sa ai cat mai multe realizari :)) Va ramane la un moment dat doar comunitatea B-zone, comuitate ce va trebui sa-si gaseasca un alt lucru pe care sa-l desfasoare cu membrii comunitatii 

Și pe forum ce să fac? În mare parte e socializare, mie nu-mi place să socializez

Just now, rTn Dyablox VIP said:

Pai mna, mai da si tu aluzii ca e timpul sa iai 4 :)) 

Cine raspunde de promovarea adminilor pe 4?

Păi supervisorul. Peste vreo 10 zile fac 1 an de admin.

2 minutes ago, TLG SPIKE said:

Și pe forum ce să fac? În mare parte e socializare, mie nu-mi place să socializez

Păi supervisorul. Peste vreo 10 zile fac 1 an de admin.

Iti place, cand iti vine pofta de socializare pe la 12 de noapte, a?

Pai zi-mi nick-ul sa-i dau un tag ca-i spun eu :)) 

2 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Iti place, cand iti vine pofta de socializare pe la 12 de noapte, a?

Pai zi-mi nick-ul sa-i dau un tag ca-i spun eu :)) 

N-am niciodată poftă de socializare, mai dau câte un reply ca să nu zică lumea că am arfe

Cât despre supervisor, chiar ieri a renunțat, și deocamdată nu mai avem. Și oricum, nu este neapărat problema cum că nu ne promovează. Ne promovează însă eu la ultima statistică am ieșit cel mai bine dintre adminii 3, dar erau deja 3 admini 4 și probabil de aceea nu am luat up. Dar nu-i bai, eu nu mă grăbec, dar e posibil să mi se ducă cheful să fac același lucru atâta timp și posibil să mă las de tot de acest joc și să se ducă totul pe apa sâmbetei

Just now, South Merisor said:

n-avem supervisor :(

da mie tag ca sho is inactiv 

Pai am vorbit cu Bobo sa-mi dea maine, stati linistiti.

Edited by Lewoo

1 minute ago, TLG SPIKE said:

N-am niciodată poftă de socializare, mai dau câte un reply ca să nu zică lumea că am arfe

Cât despre supervisor, chiar ieri a renunțat, și deocamdată nu mai avem. Și oricum, nu este neapărat problema cum că nu ne promovează. Ne promovează însă eu la ultima statistică am ieșit cel mai bine dintre adminii 3, dar erau deja 3 admini 4 și probabil de aceea nu am luat up. Dar nu-i bai, eu nu mă grăbec, dar e posibil să mi se ducă cheful să fac același lucru atâta timp și posibil să mă las de tot de acest joc și să se ducă totul pe apa sâmbetei

De aceea trebuie să joci pentru distracție, ca dacă te decizi să te lași să nu pierzi nimic.