Dyablox Posted October 14, 2018 Author Share Posted October 14, 2018 Ba, daca aveti ceva sa-i spuneti, o faceti in privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeastNight Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Bai @Innox stai frate in banca ta, sa nu ma apuc sa spun cum ai tu abonati ! Du-te la scoala ca ai treaba. Nu mai sta pe banii parintilor si plagia orice, nu e frumos! #kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Buna siara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 14, 2018 Author Share Posted October 14, 2018 Salut frumoaso, ce faci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 andrada semeni cu demi lovato sau ai vrea? ahahaha nice jok 30 kg kiddddddd hai cu noaptea buna bajeti spor la jcuala / centru de excelenta in cazul celor mai destepti ahahhhahahahahhaah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founce Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 35 minutes ago, Andrada said: Buna siara Buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 15, 2018 Author Share Posted October 15, 2018 Neata echipa, sa aveti un inceput de saptamana reusit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 neata, azi am un test blanaos la mate la care iau minim 10, voi aveti teste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrisstian Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 13 hours ago, Ciocleiu said: neata, azi am un test blanaos la mate la care iau minim 10, voi aveti teste? dada am avut un test la bio la care sper sa iau maxim 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 da-o dq de bio, vrei sa te faci medic? apropo, 9.50 e al meu la mate <3 prea usoare matricele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 15, 2018 Author Share Posted October 15, 2018 15 hours ago, Ciocleiu said: neata, azi am un test blanaos la mate la care iau minim 10, voi aveti teste? Eu mai jos de 10 nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shirogane Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 Salutareeeeeee șefilor, ce mai faceți? După o pauză de o lună m-am gândit să mai intru și eu pe samp și pe forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 15, 2018 Author Share Posted October 15, 2018 9 minutes ago, South Merisor said: Salutareeeeeee șefilor, ce mai faceți? După o pauză de o lună m-am gândit să mai intru și eu pe samp și pe forum Uite nabu, ce mai faci ba, de cand nu te-am vazut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shirogane Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 6 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Uite nabu, ce mai faci ba, de cand nu te-am vazut. Ocupat cu școala și liderul Tu cmf nab? tot cu b-gagu? ::)) Mă pregătesc de somnic. Noapte bună Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 15, 2018 Author Share Posted October 15, 2018 4 minutes ago, South Merisor said: Ocupat cu școala și liderul Tu cmf nab? tot cu b-gagu? ::)) Pai daca nu eu, atunci cine? Ma bazam pe Lewoo, da e mai inactiv ca tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrisstian Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 11 hours ago, Ciocleiu said: da-o dq de bio, vrei sa te faci medic? apropo, 9.50 e al meu la mate ❤️ prea usoare matricele Nu , vreau sa merg la poli la timi pe AC da asta nu ma trece la bio daca nu invat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 16, 2018 Author Share Posted October 16, 2018 1 hour ago, Chrisstian said: Nu , vreau sa merg la poli la timi pe AC da asta nu ma trece la bio daca nu invat Sa nu te mai vad ca postezi aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D a n n Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 2 hours ago, Chrisstian said: Nu , vreau sa merg la poli la timi pe AC da asta nu ma trece la bio daca nu invat Aplica și tu și după poți posta.... Salut echipa. O zi frumoasa să aveți. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrisstian Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 (edited) 2 hours ago, rTn Dyablox VIP said: Sa nu te mai vad ca postezi aici. Serios? Zici asta si nici nu zici de ce nu am voie sau unde sa aplic? Asa acceptati voi membrii noi aici? Edited October 16, 2018 by Chrisstian Link to comment Share on other sites More sharing options...
D a n n Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 3 hours ago, Chrisstian said: Serios? Zici asta si nici nu zici de ce nu am voie sau unde sa aplic? Asa acceptati voi membrii noi aici? Daca nu esti membru al clanului, te rugam sa nu mai postezi aici. Se poate ajunge la sanctiuni. Te-a mai avertizat si Dya. Mare grija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 (edited) welcome back gaysor ma duc la o tura cu bicla de 20 km sa scot demonii din mine vbbbbbbbb UPDATE: hai ca am scos demonii din mn de m-am luat dq, am facut accident am pumnu plin de sanje da-i ok RIP 200 LEI pt far stanga logan Edited October 16, 2018 by Ciocleiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Innox Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 (edited) @TLG BeastNight Vai de.. cum fac eu abonatii ma?] Edit: Chiar daca stateam cu tine nu inseamna ca iti aratam cum faceam, sunt doar niste vorbe, daca nu ai dovezi, nu ai ce comentarii sa aduci copile, daca eram rau cred ca aveam deja 50k subs insa stii faza cu Swifty.. Edited October 16, 2018 by Innox Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 innoxe tu ai facut vreodata accident cu bicla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Innox Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 (edited) On 10/14/2018 at 8:31 PM, Adrian28 said: @Innox dacă era remix la melodie trebuia să menționezi asta, nu s-o dai drept ca și creație completă proprie, dar oricum, nu e cazul pentru că nu este niciun remix, pur și simplu ai descărcat un video de pe canalul producătorului (https://www.youtube.com/watch?v=tUCkETCOvJo - videoul exact) și l-ai reuploadat la tine pe canal, care degeaba are mai mulți fake subscribers atât timp cât videoclipul are o vechime de 2 zile față de una de 9 luni. Extrem de penibil ceea ce faci și mai jalnic este că tu continui cu minciuna, pretinzi că ai 17 ani însă tipu' de a făcut melodia are chiar 16 ani. Get a life. Oh, și acum am observat că ai spus tâmpenia asta: "flip si remix e ceva diferit" ca "music producer" ar fi trebuit să știi mai bine. @uS Flame nu cred că ajută atât de mult un report către Youtube, însă dacă iei legătura direct cu producătorul original poți rezolva mai multe. Am vorbit cu JAEGER, in special in descriere era pus un line "Source: JAEGER", n-ai ce face? Vrei sa-ti arat si convorbire cu Jaeger? + ca el a si comentat la video-ul ala . Nu inteleg de ce tre' eu sa scriu 16 ani in loc de 17? In primul rand nu era plagiere asta, si nu aveam de ce s-o fac, am explicat foarte frumos in descriere in al doilea video, si vad ca JAEGER a retras. Nici macar n-ai treaba @Adrian28 Daca vrei poza cu convorbirea imi dai PM in privat, + ca din cate se vede si de pe socialblade JAEGER a retras Succes! Edited October 16, 2018 by Innox asa vr eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
D a n n Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Nu inteleg nimic. Nu ati putea voi sa discutati asta pe privat? Nu prea cred ca ne intereseaza certurile/neintelegerile voastre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts