Madalin Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Neața! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 18, 2019 Author Share Posted February 18, 2019 Neața echipă, să aveți un început de săptămână reușit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 (edited) 13 hours ago, Lil Wald said: mama frt, sistem de poker.. O sa devin miliardar.. Mi se mai zice si LilWald.PokerJocVaRup LilWald.RupLWANK Edited February 18, 2019 by NGB Power Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo euro dolar from qatar Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Buna ziua oameni frumosi si @NGB Power Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 saluuut spammerilor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 ba ziceti si mie cum sa fac sa ma descurc la romana sa scot 6 la bac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 18, 2019 Author Share Posted February 18, 2019 Scrii apă până se umple foaia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 27 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Scrii apă până se umple foaia. te-ai gandit de multe ori inainte sa dai " submit reply", este? =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 18, 2019 Author Share Posted February 18, 2019 Eu nu prea am obiceiul să gândesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 salut ce faceti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 22 hours ago, Bilosul said: si asta numesti tu alergarE? ahahhahahaha Da. Citez: ALERGÁ alérg, vb. I. Intranz. 1. A merge repede; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 24 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Eu nu prea am obiceiul să gândesc. dyablox sa zicem ca tu ai vrea la o facultate doar ca nu ai bani, ai doar 12 clase si diploma de bac. Ai alege sa lucrezi in RO / MLDV in cazul tau sau sa pleci in alta tara sa lucrezi pe un job de necalificat? in cazul asta ma aflu meu, tu ce ai face ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 18, 2019 Author Share Posted February 18, 2019 În primul rând nu mai scrie MLDV ci MD. Te duci la o facultate cu aceași specialitate unde îți poți permite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Just now, rTn Dyablox VIP said: În primul rând nu mai scrie MLDV ci MD. Te duci la o facultate cu aceași specialitate unde îți poți permite. bro am facultate in alt oras si taxa e de 36 mil, tre sa fiu prea zeu sa intru la buget cred ca ma duc 2 ani in alta tara si traiesc ca ultimul vierme si pun de o parte fiecare ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 18, 2019 Author Share Posted February 18, 2019 Păi aia e unica facultate din țară? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Just now, rTn Dyablox VIP said: Păi aia e unica facultate din țară? nu doar ca majoriteateau au zis ca e nr1 decy e nr1 @Clanin3 clanin tu ce spui? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 18, 2019 Author Share Posted February 18, 2019 Și? Cunoștințe poți obține oriunde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 17 minutes ago, Bilosul said: nu doar ca majoriteateau au zis ca e nr1 decy e nr1 @Clanin3 clanin tu ce spui? Cele mai bune facultati le gasesti in Cluj Napoca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 baaa dar voi n-ati inteles ca eu vreau sa ma intretin singur si nu stiu de unde sa fac baaaaani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 (edited) 11 minutes ago, Bilosul said: baaa dar voi n-ati inteles ca eu vreau sa ma intretin singur si nu stiu de unde sa fac baaaaani mc donalds @NGB Power am aplicat si eu scons gangpwp Edited February 18, 2019 by Lil Wald Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 @Bilosul dă bacul la fizică, dacă-ți place. Cu biologia nu prea te ajută pe diploma de bac. Mie mi se par ușoare. 3 hours ago, Bilosul said: ba ziceti si mie cum sa fac sa ma descurc la romana sa scot 6 la bac la română, înveți rezumatele și încearcă să fii cât mai artistic, niște exemple din operă când faci un eseu te ajută mult. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 38 minutes ago, Bilosul said: baaa dar voi n-ati inteles ca eu vreau sa ma intretin singur si nu stiu de unde sa fac baaaaani In IT, mecanica, vanzari, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 30 minutes ago, MnX Madalin said: @Bilosul dă bacul la fizică, dacă-ți place. Cu biologia nu prea te ajută pe diploma de bac. Mie mi se par ușoare. la română, înveți rezumatele și încearcă să fii cât mai artistic, niște exemple din operă când faci un eseu te ajută mult. e mult de tocit si nu stiu de unde tu ai dat bacul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 (edited) 29 minutes ago, Bilosul said: e mult de tocit si nu stiu de unde tu ai dat bacul? Nu, însă dau la fizică că-mi place, la fizică nu ai ce toci, e logica evenimentelor, niște formule, legi, cam atât. Ai modele de bac, alegi ce îți place cand dai bacul, electric, mecanic, optic sau termodinamic. Electrica mi se pare cea mai ușoară, dacă nu se bagă la bac fizică cuantică și fizică nucleară, degeaba Edited February 18, 2019 by MnX Madalin greșeală mică, mi e somn 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu. Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Pentru sanatatea dumnevoastra si a sobolanului dumneavoastra de companie, nu va uitati la acest clip cu mancare sau apa in gura ca va inecati de la atata ras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts