Fabiskh Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 4 hours ago, Dyablox said: Parcă a apărut anul trecut. cum mai e viata-n ciocana va salut cu maxim respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 10 hours ago, Dyablox said: Parcă a apărut anul trecut. sezonul 5 e de 2 ani, 6 apare în Iulie anul asta 9 hours ago, cedryk public enemy said: va mai binecuvantez inca o data pe ziua de azi, ne auzim maine buna ziua Eminem de România 6 hours ago, runtimE Fabiskh said: cum mai e viata-n ciocana va salut cu maxim respect bună siua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 8, 2019 Author Share Posted June 8, 2019 6 hours ago, they call me young d said: ala-i sezonul 5 fra Nu bă, când este declarat mort e sezonul 5, după în 6 el e viu. 6 hours ago, runtimE Fabiskh said: cum mai e viata-n ciocana va salut cu maxim respect De ce Ciocana? Da, aveți dreptate. Când spuneați că apare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 (edited) 1 hour ago, Dyablox said: Nu bă, când este declarat mort e sezonul 5, după în 6 el e viu. De ce Ciocana? Da, aveți dreptate. Când spuneați că apare? în 4 "moare", în 5 reapare pe 16 Iulie sau cv gen Edited June 8, 2019 by Madalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 8, 2019 Author Share Posted June 8, 2019 Seara echipă, ce faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Alexandru Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Inca ma chinui sa termin lucifer, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 cu ce te ajuta daca termini un serial? devii mai bogat, mai destept? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 1 hour ago, bilosul said: cu ce te ajuta daca termini un serial? devii mai bogat, mai destept? eu am terminat prison break acm o luna și am învățat să rup gatul la oameni, serios știți când termină a 10 a de tehnic? pe 21 sau 14? Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Ba cat ghinion sa am sa am cu un banat acelasi ip si sa nu pot intra pe sv? Apropo buna dimineata baieti Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 1 hour ago, Madalin said: eu am terminat prison break acm o luna și am învățat să rup gatul la oameni, serios știți când termină a 10 a de tehnic? pe 21 sau 14? ahahahaaaa mai vrei vacanta? in iulie pe sfarsit termini, puiul meu :))) daca n-ai vrut sa inveti in a 8a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 40 minutes ago, bilosul said: ahahahaaaa mai vrei vacanta? in iulie pe sfarsit termini, puiul meu :))) daca n-ai vrut sa inveti in a 8a am intrat cu 7.80 aici, nush de tn 1 hour ago, Smurfs said: Ba cat ghinion sa am sa am cu un banat acelasi ip si sa nu pot intra pe sv? Apropo buna dimineata baieti cerere de unban pt ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 @cedryk public enemy te-ai dus iar in mafie elev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 9, 2019 Author Share Posted June 9, 2019 Neața echipă, să aveți o zi frumoasă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 1 hour ago, Madalin said: am intrat cu 7.80 aici, nush de tn la ce profil? eu nici n-am dat evaluarea nationala si am intrat la liceu in care se intra cu 2 nush de tn voi ce faceti vara asta in mare partE? eu m-am gandit sa invat germana la perfectie in 3 luni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 3 minutes ago, bilosul said: la ce profil? eu nici n-am dat evaluarea nationala si am intrat la liceu in care se intra cu 2 nush de tn voi ce faceti vara asta in mare partE? eu m-am gandit sa invat germana la perfectie in 3 luni piscină în mare parte; ceva cu avioane, nu se merită. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 19 minutes ago, Madalin said: piscină în mare parte; ceva cu avioane, nu se merită. " nu se merita " e gresit spune doar " nu merita ", thanks for intelegere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 56 minutes ago, bilosul said: " nu se merita " e gresit spune doar " nu merita ", thanks for intelegere credite spre doom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 1 hour ago, Dyablox said: Neața echipă, să aveți o zi frumoasă. ms si tu la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 2 hours ago, Madalin said: credite spre doom 2 ma luatias cravata aia de la gat sa o fac lasou sa prind vacile de pe minecraft cu ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 9 minutes ago, bilosul said: ma luatias cravata aia de la gat sa o fac lasou sa prind vacile de pe minecraft cu ea nebun, costum de 950 lei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Alexandru Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 o seara frumoasa in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 10, 2019 Author Share Posted June 10, 2019 Neața echipă, să aveți un început de săptămână reușit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 15 hours ago, Madalin said: nebun, costum de 950 lei dau 200 lei pe pantofi + camasa + pantaloni si arat de 33 de ori mai bn decat cu costumul ala :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 1 hour ago, Dyablox said: Neața echipă, să aveți un început de săptămână reușit. Neața , sper și eu la ziua ta frumoasa după ce zi am avut ieri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts