Koppen Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Salutare, ce mai faceti? @Dyablox cum mai e cu viata bratan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 19, 2020 Author Share Posted March 19, 2020 2 minutes ago, TLG Koppen said: Salutare, ce mai faceti? @Dyablox cum mai e cu viata bratan? Da parcă norm, stau închis în casă, fac cursurile online. La tine cum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 1 minute ago, Dyablox said: Da parcă norm, stau închis în casă, fac cursurile online. La tine cum? Merge treaba. Stau si eu inchis in casa blin... incerc sa fac tot posibilul sa ma adaptez ca nu sunt eu genul care sta in casa daca tot am timp liber incerc sa fac de toate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 19, 2020 Author Share Posted March 19, 2020 Nici eu nu sunt obișnuit să stau închis, mai ales când sunt acasă. Cred că o să ies seara puțin pe-afară să respir oleacă de aer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 1 minute ago, Dyablox said: Nici eu nu sunt obișnuit să stau închis, mai ales când sunt acasă. Cred că o să ies seara puțin pe-afară să respir oleacă de aer. Bine zis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW .Moldoveanu Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Buna seara, ce fac baietii si fetele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 19, 2020 Author Share Posted March 19, 2020 Salut, stau în casă, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 (edited) 1 hour ago, NicKlaus said: Buna seara, ce fac baietii si fetele? Carantina... Tu? Edited March 19, 2020 by TLG Koppen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2020 Author Share Posted March 20, 2020 Neața echipă, ce faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 4 minutes ago, Dyablox said: Neața echipă, ce faceți? Ce sa facem, aceeasi poveste ca ieri tu. Am zis de astazi sa ma apuc sa fac ceva sport prin casa daca tot ca ma fac ca un balon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2020 Author Share Posted March 20, 2020 Eu ieri mi-am permis să ies afară și m-am plimbat vreo 2 ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 (edited) 4 minutes ago, Dyablox said: Eu ieri mi-am permis să ies afară și m-am plimbat vreo 2 ore. E bine! Ce e prin Chisinau? Ca decand am fost eliberat de la munca nu am fost... Sau unde stai acum? Edited March 20, 2020 by TLG Koppen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 20, 2020 Author Share Posted March 20, 2020 Stau în Chișinău. E liniște, aproape tăt închis, da nu-i chiar apocalipsă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 29 minutes ago, Dyablox said: Stau în Chișinău. E liniște, aproape tăt închis, da nu-i chiar apocalipsă. Mda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 23 hours ago, AT BiloSu said: ai luat ban bai codat mizerabil un prefire se mai da din cand in cand da ce sa stie saracii da nu i problema https://steamcommunity.com/id/cedryk-win/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW .Moldoveanu Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 21 hours ago, TLG Koppen said: Carantina... Tu? Ce carantina ba, la munca ai trecut.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 8 minutes ago, NicKlaus said: Ce carantina ba, la munca ai trecut.... M-as duce bai dar m-o eliberat si de la munca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wintertime Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 ce mai faceti amici? cum mai sta treaba? am revenit si eu pe samp acum si voiam sa stiu daca mai joaca cineva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Nu prea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 21, 2020 Author Share Posted March 21, 2020 Eu sigur nu. Neața echipă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 9 hours ago, Wintertime said: ce mai faceti amici? cum mai sta treaba? am revenit si eu pe samp acum si voiam sa stiu daca mai joaca cineva mai intram sa vedem ce mai este nou... 1 hour ago, Dyablox said: Eu sigur nu. Neața echipă. neata Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW .Moldoveanu Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Buna seara, ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 1 hour ago, NicKlaus said: Buna seara, ce faceti? Buna seara, uite am zis sa intru si eu putin pe samp, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 21, 2020 Author Share Posted March 21, 2020 Seara echipă, ce faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 1 hour ago, Dyablox said: Seara echipă, ce faceți? Ce sa facem, bine tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts