Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

1 minute ago, 5stackz said:

easyw0w RETIRED.

Dacă tu dai cu cod la Paintball și stai cu el de bibelou la war nu înțeleg de ce îl mai țineai în PC, ți-am zis să-l scoți de când erai în NR.

E "refuz" nu ca m-o gasit. Nu aveam supremo instalat si aia m-o prins. Acuma vad daca iau unban ce-a ce sunt sanse slabe.

1 hour ago, easyw0w RETIERED said:

E "refuz" nu ca m-o gasit. Nu aveam supremo instalat si aia m-o prins. Acuma vad daca iau unban ce-a ce sunt sanse slabe.

Imi pare rau frt. Hai PM sa vorbim mai multe ;)

13 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Ba, dă-l drq de samp. Uite-te în jur ce frumoasă e viața. 

azi o fost fain afara, soare cald.

de vreo ora s a innorat.

mai bine dau /sett si am soare 24/7.

J-neboon

profile
Banned Player
 posted on 08.04.2018 16:57
delete.png
Devil.lel. AI spus sa downloadez? ai spus. Cand il downloadam tu mi-ai dat ban. Nu am nimic cu tine da daca nu-l aveam downloadat ce sa fac.
profile
Banned Player
 posted on 08.04.2018 17:07
delete.png
Supremo si eu nu-l aveam downloadat. si in timpul in care il downloadam el m-o banat pentru Refuz. Chiar daca el mi-o spus sa-l downloadez. Nu mi-o spus nimic despre minute sau ceva de genu. Am facut unbann request.
profile
Punisher
 posted on 08.04.2018 17:35
Te am asteptat 10 minute sa imi dai datele, si nu ai revenit din AFK, am cerut parere daca sa iti dau ban sau nu.
Te-ai pus AFK la :38 si ti-am dat ban la :48, calculeaza si tu cam cat am asteptat, cat dureaza sa descarci un supremo? eu cred ca maxim 2 minute, nu 10 cat ai stat tu AFK.
Poftim o dovada -https://youtu.be/QwwjGbZ2CxA
profile
Banned Player
 posted on 08.04.2018 17:37
delete.png
Scuze devil. da eu am netu slab. daca mai asteptai 1 minut ti-le dadeam. Si nu ai dat timp. Chromul merge si greu cand am sa:mp-ul deschis. Nu vreau sa fac o cearta.
profile
Banned Player
 posted on 08.04.2018 17:39
delete.png
Acuma. Ai dat dovada nu iau unban. Ne vedem peste 2 saptamani :((
profile
Banned Player
 posted on 08.04.2018 17:43
delete.png
Cand am iesit de pe AFK mi-ai dat ban, eu eram curat nu aveam de ce sa ma speriu, doar nu aveam SUpremo instalat.
profile
Punisher
 posted on 08.04.2018 18:04
Eu nu cred ca a durat 10 minute de la.:38 cand te am luat supremo sa il instalezi.
profile
Banned Player
 posted on 08.04.2018 18:06
delete.png
Ai skype? Sa-ti arat prin partajare sa vezi ce net am si daca am sampu deschis sa vezi cum merge chrome. Da asta e. E vina mea ca nu-l aveam instalat. 
profile
Banned Player
 posted on 08.04.2018 18:44
delete.png
Niciodata nu am crezut ca o sa fiu banat pentru o chestie asa banala. Dar din prostia mea uite ca am luat.
Data viitoare noroc sa ma mai banezi.
profile
Banned Player
 posted on 08.04.2018 19:03
delete.png
Ba da cum s-o nimerit supremo? Aveam TW. Aveam AeroAdmin aveam AnyDesk doar supremo nu aveam.
Cand am spus ca n-am supremo instalat nu puteai sa spui ai TW sau aeroadmin sau anydesk? Asta le aveam si ma puteai lua cu ele.
profile
Banned Player
 posted on 08.04.2018 19:06
delete.png
Jucătorii suspectați de coduri, moduri ilegale, afaceri ilegale și așa mai departe pot fi controlați în calculator de către un admin.
Refuzul controlului sau necooperarea completă (/q, crash, oferirea de date false adminului, deranjul adminului în timpul controlului, ori alte situații similare) se sancționează (sancțiune: ban 14 zile + interdicție ganguri).
A doua abatere se sancționează cu ban 30 de zile + interdicție ganguri iar de la a treia în sus cu ban permanent + interdicție ganguri.

Încercarea de a ascunde fișierele interzise (rulare CCleaner sau alte programe, ștergere fișiere când ești luat la control), deținerea de fișiere sau urme de fișiere cu nume de coduri se sancționează ca și cum ați folosi coduri pe server.
Durata interdicției în ganguri este aceeași ca și când ați fi sancționați pentru folosire coduri.

Programe control:
1. AeroAdmin (ultima versiune): http://www.aeroadmin.com/en/downloads.html">download
2. TeamViewer (ultima versiune): https://www.teamviewer.com/ro/download/windows/">download
3. Supremo (ultima versiune): http://www.supremocontrol.com/download-supremo/">download
4. AnyDesk (ultima versiune): https://anydesk.com/ro/download">download
profile
Punisher
 posted on 08.04.2018 19:37
Deoarece eu folosesc doar Supremo.
profile
Banned Player
 posted on 08.04.2018 19:44
delete.png
Logic. E neefectuat corect. Ti-era foarte foarte greu sa iti iei TW si sa ma iei cu TW. Era mult mai usor sa le ai pe toate ca sa evitam ce s-o intamplat.
4 minutes ago, EvolutioN RPG4 said:

O să ținem legătura, trebuie să terminăm treaba aia pe 2 @easyw0w RETIERED

Tinem tinem.

Edited by easyw0w RETIERED

5 minutes ago, Mury said:

uh, baieti rai pe aici

II dam amenintare daca nu ne da sub la amandoi ia 3/3 =)

4 minutes ago, TLG Lewoo said:

Ce se vorbeste p'aici, cf voi?

@rTn Dyablox VIP, ai vazut ce-am facut pe la B-GAG? :))

Am vazt ce ai facut pe b-gag da fa una si in cinstea mea. Tot cu Kelton Account Unban si ala care ma trage sa fie Banul Ramane

Ba, tu spui de reputația ta, dar eu ca eram sublider și la fiecare war ma certam cu codatii adversi și am luat ban pentru cod..  

Just now, rTn Dyablox VIP said:

Ba, tu spui de reputația ta, dar eu ca eram sublider și la fiecare war ma certam cu codatii adversi și am luat ban pentru cod..  

Stii ce am spus eu? Am spus: Sunt curatul B-zonului eu dau bine din mana, chiar daca sunt curat astia acuma ma cred codat.