Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

7 minutes ago, TLG SPIKE said:

Neah

Desigur

Nu ba frate, nu ti-am zis-o la misto. Dar devine monoton.

5 minutes ago, TLG SPIKE said:

Aveți idee câte caractre intră la title?

Tie ti-e devreme sa te gandesti la asta :)) 

Just now, TLG SPIKE said:

Eu așa știam, n-am mai verificat

Nu ba, nu cred ca a ajuns Bobo sa vanda chiar tot.

Cand faci 1k posts poti sa-ti schimbi member title cand vrei si de cate ori vrei.

1 minute ago, TLG SPIKE said:

N-am spus că sunt împotrivă, foamea de bani se simte la orice om, indiferent de situația financiară.

Adevarat, dar sa ramanem oameni si sa nu exageram.

Nush de cand joci, dar ai prins momentul cand s-a scos CP permanent?

Nu, nu cred că am prins.

Inainte CP era permanent si costa 8 e. Dupa i-a venit lu Bobo in gand sa schimbe sistemul, si l-a facut epuizabil, asa cum il cunosti tu azi. Sa vezi ce revolte frate au fost atunci, zici ca le luase painea din gura :)) Si atunci un jucator trimise un PM lui Bobo care dupa il facuse public, si acolo venea cu initiativa sa plateasca pentru "aerul care il polueaza cu masinile in joc", pentru benzina, pentru nu mai stiu eu ce, era o lsita de vrep 10-15 puncte si toate absurde :)) 

P.S. Fain avatar, seamana cu tematica avatarului meu.

1 minute ago, rTn Dyablox VIP said:

Inainte CP era permanent si costa 8 e. Dupa i-a venit lu Bobo in gand sa schimbe sistemul, si l-a facut epuizabil, asa cum il cunosti tu azi. Sa vezi ce revolte frate au fost atunci, zici ca le luase painea din gura :)) Si atunci un jucator trimise un PM lui Bobo care dupa il facuse public, si acolo venea cu initiativa sa plateasca pentru "aerul care il polueaza cu masinile in joc", pentru benzina, pentru nu mai stiu eu ce, era o lsita de vrep 10-15 puncte si toate absurde :)) 

P.S. Fain avatar, seamana cu tematica avatarului meu.

Să nu fim ipocriți, atunci când îți dai seama că ceva la care ai muncit o grămadă de timp îți poate deveni o sursă de venit, logic că îl vei expluata la maxim. Toți am face acest lucru.

Cât despre avatar, e făcut de Andra.

Să nu fim ipocriți, atunci când îți dai seama că ceva la care ai muncit o grămadă de timp îți poate deveni o sursă de venit, logic că îl vei expluata la maxim. Toți am face acest lucru.

Cât despre avatar, e făcut de Andra.

Da, dar daca exagerezi ramai cu nimic. Trebuie sa tii un echilibru dintre oferta si pret.

SI mie mi l-a facut Andra, iti poti da seama dupa font :))