Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Just now, rTn Dyablox VIP said:

Nush, intrebarea e prea grea pentru mine. 

Am citit pe scrisul tău că nu știi 

Just now, TLG SPIKE said:

Eu zic că le are.

Un mic moment de stand-up comedy din partea lui Iulian69. Aplauze!=D>=D>

mulțumesc

3 minutes ago, TLG SPIKE said:

Eu zic că le are.

Un mic moment de stand-up comedy din partea lui Iulian69. Aplauze!=D>=D>

Ba, din cauza ta si altor "experti" in umor, ajung sa citesc meme-uri slabe la BGAG :)) Nu-i mai incuraja :)) 

1 minute ago, rTn Dyablox VIP said:

Ba, din cauza ta si altor "experti" in umor, ajung sa citesc meme-uri slabe la BGAG :)) Nu-i mai incuraja :)) 

Hai bă că nu s toate slabeeee

8 hours ago, rTn Dyablox VIP said:

E fata mare, decide si singura, n-o indemnati sa joace sa:mp ca-i faceti mai rau.

N-o indemn, da m-o cam enervat si pe mine faza cu ban-uri da-te pe nedrept si chestia ca nu s-o luat in considerare faza ca nu era ea pe cont fix cum mi-so intamplat si mie pe RPG2, Contu Vidiric. unde eram cineva in Factiunea ei, Agramat da totusi respectat (cat de cat da totusi acolo :) ).

Nu există glume proaste, trebuie doar să știi când și cum să o faci.

Ce tot zic aici..

Nu există glume proaste, trebuie doar să știi când și cum să o faci.

Ce tot zic aici..

Mergi la culcare, cand o sa fii moderator BGAG o sa ma intelegi si tu pe mine. @Lewoo confirma :)) 

Bre copii, am luat si eu ban pe nedrept fiind sublider mafie pe RPG1, cu o reputatie buna in spate, si nu m-am framantat ca voi. Ba dimpotriva, am dat uninstall la SA:MP si pot spune ca a fost una dintre cele mai bune alegeri in ultimii ani. Va incurajez si pe voi sa faceti la fel.

Edited by Blessing

4 minutes ago, Blessing said:

Bre copii, am luat si eu ban pe nedrept fiind sublider mafie pe RPG1, cu o reputatie buna in spate, si nu m-am framantat ca voi. Ba dimpotriva, am dat uninstall la SA:MP si pot spune ca a fost una dintre cele mai bune alegeri in ultimii ani. Va incurajez si pe voi sa faceti la fel.

Trăiești periculos.

Ba, cand se scot orele ca eu acus ies cu 3/3 :)) 

Nu s-a anunțat nimic, deocamdată se lucrează la servere să nu mai pice. :)) Bănuiesc că update-ul cu orele e ultimul lor lucru pe care l-ar face în acest moment

Nu s-a anunțat nimic, deocamdată se lucrează la servere să nu mai pice. :)) Bănuiesc că update-ul cu orele e ultimul lor lucru pe care l-ar face în acest moment

Inca pica serverele? :)) 

4 minutes ago, TLG SPIKE said:

Trăiești periculos.

Adevarat. Faptul ca nu joci SA:MP 3 - 4 ore pe zi saptamanal pe acelasi scaun, la aceasi masa, ci faci 3 - 4 ore saptamanal activitati care implica miscare, mareste probabilitatea sa mori. Deci da, poti spune ca odata ce te lasi de SA:MP traiest mai periculos.

Just now, Blessing said:

Adevarat. Faptul ca nu joci SA:MP 3 - 4 ore pe zi saptamanal pe acelasi scaun, la aceasi masa, ci faci 3 - 4 ore saptamanal activitati care implica miscare, mareste probabilitatea sa mori. Deci da, poti spune ca odata ce te lasi de SA:MP traiest mai periculos.

Păi vezi? O dată ce joci SA:MP nu te mai expui la atâtea pericole. :)) Implicit nu te mai expui nici măcar vieții reale

Păi vezi? O dată ce joci SA:MP nu te mai expui la atâtea pericole. :)) Implicit nu te mai expui nici măcar vieții reale

Evident, eviti si pericolul sa fii expus la boli sexuale. Cel mai optim e ca unul sa ramana cu pisicutza_69xX şi sa bage moduri de sex

1 minute ago, Blessing said:

Evident, eviti si pericolul sa fii expus la boli sexuale. Cel mai optim e ca unul sa ramana cu pisicutza_69xX şi sa bage moduri de sex

Eventual merge pe mâna lui făcându-și fantezii cu un skin de fată găsit pe net și texturat bine.

9 minutes ago, TLG SPIKE said:

Din câte știu eu, și din câte am văzut în puținele momente în care stau pe server, cam da

Pica pica, de am luat ban pt Fake Ping pe RPG2 acuma m-ati facut sa raman incuiat pe Forum, da nu am nimic in potriva :D 

Si cu aceasta ocazie mirobolanta "Designerul" easyw0w al mai nab isi arata creatile lui de care nimanui nui pasa si rad de el ca-s urate.

eASYW0W.gif.ea782e623896af41018f581a353d66a2.gifeasyw0w.png.12f0804530c6da0f231e0dfca5da93b0.png

Edited by easyw0w RPG4