Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Just now, V i d i r i c said:

Lasa-ma tu vrei sa isi ia astia v2+v4?

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

1 minute ago, Lewoo said:

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

CE CE CEC EC ECECECE CE CE CEC E CE CECECEC EC EC ECECE CE CEC EC E CEC E CECE?

@Lewoo sincer am auzit ceva de la niste prieteni că ar fi făcut asta doar pentru o muzică care va urma să fie lansată dar nu am crezut si încă tot nu cred. A fost prea mult tam-tam pe tema asta, a fost anuntat la stiri în state, nu stiu ce să mai cred.

22 hours ago, Lewoo said:

Eu nici macar nu-l cunosteam pana sa moara, dar m-am dus sa ma plimb cu bicicleta cu niste prieteni si mi-a zis unul dintre ei ca si-a inscenat moartea, si am fost cam 40-50 la suta ca inca mai traieste, am spus-o si pe chatul factiunii. Am avut dreptate? :))

2 minutes ago, AleCs AL said:

@Lewoo sincer am auzit ceva de la niste prieteni că ar fi făcut asta doar pentru o muzică care va urma să fie lansată dar nu am crezut si încă tot nu cred. A fost prea mult tam-tam pe tema asta, a fost anuntat la stiri în state, nu stiu ce să mai cred.

La asta ma gandeam si eu... dar de unde drq sa fi aparut videoclipul? Fals nu e, nici inaintea ”mortii” lui nu pare sa fie facut.

1 minute ago, Lewoo said:

La asta ma gandeam si eu... dar de unde drq sa fi aparut videoclipul? Fals nu e, nici inaintea ”mortii” lui nu pare sa fie facut.

Chiar nu stiu, eu am auzit fel si fel de opinii si am ramas la decizia de a rămâne indiferent până se va da un răspuns sigur. :))

4 minutes ago, AleCs AL said:

Chiar nu stiu, eu am auzit fel si fel de opinii si am ramas la decizia de a rămâne indiferent până se va da un răspuns sigur. :))

5 minutes ago, Lewoo said:

Deci nu va faceti bucurii, chestii pana nu se confirma ca inca traieste. Vedem maine/poimaine daca e adevarat.

Minutu 2.20

Edited by V i d i r i c

23 minutes ago, Lewoo said:

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA TRAIESTE X!

BA

CE

BA@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ <3333333333

SA NU CUMVA SA MINTI CA TBAT

Just now, A n d r a said:

BA

CE

BA@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ <3333333333

SA NU CUMVA SA MINTI CA TBAT

Ma mai uit o data la video, daca n-are parul albastru e vechi, cum zice ala in video.

E vechi, deci chiar e mort.

In plus e pus pe 18 video-u pe ytb, nu se mai dadea la stiri in america pana si in momentul de fata...

Just now, A n d r a said:

Nu-l vad albastru.. iar mama lui a postat de pe conturile lui de insta si twitter...

Cum am spus, dacă era pentru o simplă piesă care oricum avea succes, nu se făcea atâta tam tam, am văzut un video cu mama lui de la priveghi, deci.. Nu cred ca e nimic fake.

1 minute ago, A n d r a said:

Nu-l vad albastru.. iar mama lui a postat de pe conturile lui de insta si twitter...

Gata, hai naibii sa ne obisnuim cu ideea ca doar nu se ajungea atat de departe cu gluma.

Sunt foarte fericit fiindca am aflat ca va avea un copil.

X's legacy will live.

3 minutes ago, Lewoo said:

Gata, hai naibii sa ne obisnuim cu ideea ca doar nu se ajungea atat de departe cu gluma.

Sunt foarte fericit fiindca am aflat ca va avea un copil.

X's legacy will live.

Ok fericit ca are un copil, si eu sunt. Dar dar tu iti dai seama ca copilul ala o sa planga toata ziua ca el nu mai are tata, nu?

1 minute ago, A n d r a said:

Si eu sincer

Ba eu sunt fericit ca si-o atins visurile, in depresie de la 13 ani e cam, uhhhh, urat. Dar o trecut peste si o ajuns un Star care nu va fii uitat.

Edited by V i d i r i c

Just now, V i d i r i c said:

Ok fericit ca are un copil, si eu sunt. Dar dar tu iti dai seama ca copilul ala o sa planga toata ziua ca el nu mai are tata, nu?

e mai bine că a murit cât încă nu e născut decât să moară când el are 15 ani să zicem. O să fie mai linistit asa.

2 minutes ago, AleCs AL said:

e mai bine că a murit cât încă nu e născut decât să moară când el are 15 ani să zicem. O să fie mai linistit asa.

Da.

Ba da totusi luativa ceva de aci sa ajutati familia lui.

https://www.longlivex.shop/

Eu imi luasi asta. O luat o zi sa-mi ajunga si este calitate 10/10

https://www.longlivex.shop/collections/frontpage/products/long-live-x-hooded-sweatshirt

#1998-FOREVER

Edited by V i d i r i c

1 hour ago, V i d i r i c said:

Daca sunt in dulapu tau cat de departe as putea fii? Acuma ca ai vazut asta ma teleportez acas la mn.

Ce cauți an dulapul lui Andra? ?? Eu te căutăm pe strazi kam zis ca iar ai mers la crîshma shi tu erai la Andra an dulap?