Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

7 minutes ago, Bilosul said:

zi-mi cum evit sa fac hernie

sunt mega ambitios si trag mereu mai mult decat pot, odata cand impingeam la piept, eram cu bara fix pe gat si tot nu ma lasam :)))))), stii cum fac sa nu fac hernie?

greutăți mai mici -__-

Just now, Lewoo said:

Stie vreunu cum as putea sa resetez twitteru gen sa fie ca si cum n-as fi intrat niciodata pe site? Dar nu vr reset la chrome, doar twitterului

cine drq esti tu de folosesti twitter, esti american cumva? =)))))) no offence dar din 999999 de oameni, 10 la suta vor zice ca au twitter ahahhhaah

Just now, Bilosul said:

cine drq esti tu de folosesti twitter, esti american cumva? =)))))) no offence dar din 999999 de oameni, 10 la suta vor zice ca au twitter ahahhhaah

Pai chiar asa e  =))))
Il folosesc doar ca sa fiu la curent cu meme-urile si tot ce se intampla prin 'murica.

Da nuj ce i-am facut de l-am stricat de nici nu ma mai lasa sa intru, pot intra doar pe telefon.

12 minutes ago, Lewoo said:

Pai chiar asa e  =))))
Il folosesc doar ca sa fiu la curent cu meme-urile si tot ce se intampla prin 'murica.

Da nuj ce i-am facut de l-am stricat de nici nu ma mai lasa sa intru, pot intra doar pe telefon.

cred ca colegii tai iti spun " the meme boss ", adv ca ii terorizezi cu meme-uri si cu poze troll? =))

1 minute ago, Bilosul said:

cred ca colegii tai iti spun " the meme boss ", adv ca ii terorizezi cu meme-uri si cu poze troll? =))

Am colegi ce rad la glume de pe junimea, deci nu prea am cu cine, doar cativa.

Just now, Bilosul said:

stii grupul ala de pe fb " divertisment " ? doamne ba cat de ratat sa fii sa te uiti la asa cv :))))

Am stat intr-o zi sa dau unfollow la toate grupurile pe care le urmaream pe la 10 ani, erau glume de ma faceau sa-mi trag palme

Totusi n-ar trebui sa judecam standardele altora, e treaba lor.

Nici eu nu cred ca-s in regula razand la glume foarte ofensive =))

6 minutes ago, Lewoo said:

Am stat intr-o zi sa dau unfollow la toate grupurile pe care le urmaream pe la 10 ani, erau glume de ma faceau sa-mi trag palme

Totusi n-ar trebui sa judecam standardele altora, e treaba lor.

Nici eu nu cred ca-s in regula razand la glume foarte ofensive =))

stii video-urile alea cu decapitari? chiar sunt jmekere si nu stiu de unde mai gasesc :))

Just now, Bilosul said:

stii video-urile alea cu decapitari? chiar sunt jmekere si nu stiu de unde mai gasesc :))

Cauta gore pe net daca chiar te intereseaza, eu o data am vazut unu si nu pe tot, am ramas cu sechele 2 saptamani.

2 minutes ago, Sssnakeee said:

si acm am nume de sssssssssssarpe cum sunt si in realitate moamaaaaaa

a si faza cu serpii ma irita, n-a fost amuzanta nici macar cand a aparut, dar era acceptabila, dar acum e deja enervanta.

Pune sconcsu ca mirosu a ramas