Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

La fel si eu. Mi-am facut raportul si am 20 ore, dcei 3 zile ma las de sa:mp.

Welcome brat, de aghe amu imi spui ca esti maldavan?

@AnxietyTBH daca esti loh si iti banezi conturi si furi conturi ca mna nu vreau sa ma cert cu tine ca si eu asa am facut :)) am spart si cont de lider si i-am dat pe tati afara cu 60 FP, vremuri bune adica catarica n-am spart, ni-o dat stii inainte un patan sparje conturi si eu intram si pizdem tat si era pe acolo dar wa dupa am inceput sa joc serios si omu care munceste ajunge + mergi pe rpg4 la mine la property la house renters si uita-te ca toti renterii de la casa mea sunt moldoveni deci nu numa eu is :)) plus ca vr sa fac manevra asta si pe rpg1/2/3 sa vad daca macar ne strangem vro 100 de md da de aia care se joaca gen macar 1 ora in 3 zile :))

@rTn Dyablox VIP wa daca il stii pe dalbaiogu ala de procop din trecut ii drugoi variant ca 2018 :)) m-am schimbat, nus asa loh ca inainte cum spune lumea :))

1 minute ago, TLG Koppen RPV said:

@VaNNila Nu, nu am inactivitate doar ca ti-am zis ca idee ca intru pe samp asa cand am timp liber si nu am nimic de facut insa acum am de lucrat putin la windows, prin setari ca mna Windows 10...

Pff..deasta nu-mi bag eu Windows 10 , sincer am de 3 ani Windows 7 si nu-mi face nici o figura.

2 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Eu tot am W10 si inca n-am avut probleme cu sa:mp-ul.

Depinde si de PC, daca ai unul low si iti bagi w10, l-ai facut :))

Zic din experienta, satana mai ia alt laptop, nu io

1 minute ago, rTn Dyablox VIP said:

Eu ma uit la episodul 5 iUmor :) 

bun :)

@rTn Dyablox VIP am zis ca idee gen adica sa dai rent la mine da tot una fac cumva si pe rpg1, bag pe unu sa imi faca ore in fiecare luna ca il platesc pe rpg4 ca is multi din astia care joaca cate 200 de ore pe luna.. si incerc sa imi fac cosciug numa cu moldoveni si pe rpg1/2/3.