Elena Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Doar mie trebuie sa imi placa restu nu conteaza. Ce pnm sa mai comentez imi plac 99.99% . Bravo modestule Link to comment Share on other sites More sharing options...
sideq Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Da best. Prea frumoase, GG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Authe Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ca inceput nu este rău, imi place foarte mult. Insă acel „K” la gură, mai bine nu il puneai. Iți dau sfat, chiar două: Faci layeru' nou, dimensiunea ta, bg-ul să fie alb. După ce ai făcut chestia asta, iți iei artoworkul tău il faci redimensionezi și ii scazi din opacitate. După mai adaugi incă o dată layeru' dar complet, fără opacitate. Logo-ul, este mult mai bine să-l faci mic și să-l pui in stânga sau dreapta pe ex: 50x50? Pe lucrările gen astea, părerea mea este mai bine să nu folosești brush-uri. Text-ul lasă de dorit, mai bine pui unul mic pe 10px Arial și ai terminat treaba decât să-l „strici”. Incearcă să mai adaugi layere și umbre. La urechi ar fi mers ceva „dark”, să se vadă. Oricum, e reușită. --------------------------------------------- Bănuiesc că n-ai stat doar 10 minute? Aș fi lăsat doar „TG” și atât. Text-ele in 3D... neah .. worst thing *sadface* Chiar dacă ai incercat să te faci pe tine, total fail. Bună incercare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaKeRR Posted March 8, 2017 Author Share Posted March 8, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Multumesc ^^ imi plac stockurile dar vreau sa mai vad si alte avatare cu text. Ceva nou si fresh... ele in general sunt foarte frumoase dar vreau sa vad si ceva nou. Bravo's si succesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaKeRR Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 Am zis să mai deschid și eu photoshop-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Cand iti dau mesaj pe insta sa imi faci si mie ceva dragut ''am treaba'' , si acuma cf? sunt dragute . Fur si eu una gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaKeRR Posted March 16, 2017 Author Share Posted March 16, 2017 A little bit of improvement, right @Authe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNN ss Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Te descurci excelent in PS, se vede, kw Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleCs STN Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Interesante lucrari. Mie sicer chiar imi plac, continua tot asa si vei ajunge la performante mari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRsenie Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Foarte frumoase, imi place blur-ul si efectele, ce blur folosesti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaKeRR Posted March 18, 2017 Author Share Posted March 18, 2017 Niște avatare: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rTERORiSTU Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Am să fur și eu câte ceva din ele, lucrezi frumos. Felicitări, ține-o tot așa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Am să fur și eu câte ceva din ele, lucrezi frumos. Felicitări, ține-o tot așa. Doar eu fur de la Taker Baiatu' care se macheaza, sunt dragute imi plac stockurile maxim . Lucreaza si cu text ...zic si eu sunt geniale felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaKeRR Posted March 21, 2017 Author Share Posted March 21, 2017 (edited) Ceva nou: Edited March 21, 2017 by TaKeRR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Authe Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 A little bit of improvement, right @Authe ? Nu mai adăuga blur pe lucrare, strică la ochi. Te sfătuiesc să mai lucrezi, să te mai străduiești. Spre exemplu: banda de la gură ai fi putut să lucrezi mai mult la ea. Joacă-te mai mult cu umbrele, creează, nu lăsa lucrarea așa. Așa zici că-i moartă, n-are farmec. Logo-ul, ce pot să zic, lasă-l ALB, fără stroke și alte porcării. brr... fuck, ochii. Deabia mi-am dat seama, urâți. Pentru mine, e un fail. Repet, joacă-te mai multe, fă mai multe layere, adaugă mai multe elemente. A da, data viitoare vezi să imi dai bine tag că mie notificarea nu mi-a ajuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNN ss Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Lucrezi frumos csz... like Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaKeRR Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 Un mic up: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 De ce presimt ca lucrezi cu stock uri urate ca sa nu iti cer unu ? sunt dragute, imi place blurul lucreaza mai mult cu text. Te pup, felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wocrog Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Frumoase lucrari... imi place fondul de la v3 la maxim Link to comment Share on other sites More sharing options...
blasphemy. Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Nu te lua dupa ceilalti frate, tu stii ca esti cel mai bun. Nu cred ca mai are de lucrat text, nu stiti voi cum lucreaza pe alte comunitati, va asigur eu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 deranjante grav la ochi, mai încearcă și alte combinații și.. cu textul clar e o problemă. Din toate lucrările pe care le-am văzut maxim 5 au fost ok cu textul pe ele. Restul, mnu prea. PS: Să nu mai faci RIP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EktroSilent Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 deranjante grav la ochi, mai încearcă și alte combinații și.. cu textul clar e o problemă. Din toate lucrările pe care le-am văzut maxim 5 au fost ok cu textul pe ele. Restul, mnu prea. PS: Să nu mai faci RIP. -Nu deranjeaza la ochi deloc, ti se pare ca "deranjeaza" deoarece este foarte fin, clear, nu se vede "defectul" personajului din poza. Intradevar poate a folosit pattern gresit pe 1-2 avatare, dar nu inseamna ca te dor ochii de la el. -Textul ar fi o problema deoarece nu este un font chiar foarte bun, l-ar putea inlocui cu un Wendy, dar asta e una dintre cele mai mici probleme. Iar daca doresti sa dai un exemplu pozitiv, sa vada unde greseste, incearca sa le faci atunci cand tu le respecti, atunci cand tu ai realizat ceea ce ai spus mai sus, ca ai invatat sa faci ceva mai bun incat sa nu deranjeze la ochi, sau sa fie un text bun. Exemplu: <- Probleme la text, probleme la imagine, la claritate, etc. Si un ultim lucru, totusi, esti designer, nu acuza ca face RIP daca nu il cunosti pe baiat, daca nu ii cunosti munca si daca n-ai dovezi, o persoana ne poate face un cont fals sa ni se foloseasca lucrarile, nu ai de unde stii, deci fii un exemplu data viitoare cand lasi un comentariu, un sfat, si tot tacamul. ---- Taker incearca sa nu folosesti chiar tot timpul pattern, mai ales pe imaginile "simple" Si cum ti-am spus, incearca sa folosesti fontul wendy in loc de visitor. KW, imi place cum lucrezi, imi place ca iei initiativa sa incerci sa faci si in illustrator, nu te opri, dai bice, vreau rezultate 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blasphemy. Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 , tu te auzi ce zici? Zi-mi si mie un exemplu de lucrare care bate la ochi, sau undeva unde textul este rau. Pun pariu ca la Battle te bate @TaKeRR, el este un designer foarte vechi, il cunosc de mult si stiu ce potential are. Crede-ma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EktroSilent Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 , tu te auzi ce zici? Zi-mi si mie un exemplu de lucrare care bate la ochi, sau undeva unde textul este rau. Pun pariu ca la Battle te bate @TaKeRR, el este un designer foarte vechi, il cunosc de mult si stiu ce potential are. Crede-ma! Eu nu aud ce zic, doar vad ce scriu, dar vad ca tu nu intelegi, nu percepi ideea ce am spus-o. Oricum nu stiu de ce ai dat reply daca nu ai ce sa zici in legatura cu lucrarile, deoarece nu tu trebuie sa intelegi mesajul ce l-am zis, ci Taker, iar el stie despre ce vorbesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts