Jump to content

Interviu #42 - InfernalGuess - Ex RPG LSPD Leader

Skipper
 Share

Recommended Posts

SaNPc10.png

Skipper: Salut. Îţi multumesc pentru că mi-ai acceptat invitaţia, InfernalGuess! În primul rând, ne poţi spune câte ceva despre tine? (Nume, oraş, vârsta, etc.)?

InfernalGuess: Salut, Skipper, îți mulțumesc pentru invitație. Mă numesc Victor, am 17 ani și sunt liceean în clasa a XI-a pe profilul matematică-informatică.

Skipper: Ce îţi place să faci adeseori în timpul tău liber?

InfernalGuess: Îmi place să-mi petrec timpul liber alături de prieteni sau jucând diferite jocuri pe calculator.

Skipper: Cum îţi împarţi timpul tău de liceean între SA:MP şi liceu?

InfernalGuess: Încerc să-mi fac timp pentru toate, de la lucrurile ce țin de școală până la ieșitul în oraș cu prietenii și gaming. În momentul de față nu prea am atât de mult timp liber dedicat SA:MP-ului.

Skipper: Cum au fost primele zile alături de comunitatea B-Zone?

InfernalGuess: Eram în căutarea unui server de Counter-Strike și un vecin mi-a recomandat această comunitate. Într-adevăr serverele de Counter-Strike de la acea vreme erau printre cele mai bune din țară. În primele zile mi-a fost destul de greu deoarece nu mai utilizasem un forum până atunci și nu știam exact cum merg lucrurile pe aici, dar încet, încet am început să învăț cum stă treaba. După ce serverele de Counter-Strike au început să o ia la vale mi-am îndreptat atenția către serverele de Minecraft și SA:MP ale comunității.

Skipper: Ce părere ai despre Bobo, fondatorul comunităţii B-Zone?

InfernalGuess: Am o părere foarte bună despre Bobo, dacă nu era el B-Zone n-ar fi ajuns aici. El a muncit foarte mult pentru a ridica comunitatea la nivelul la care se află astăzi și, în continuare încearcă s-o ridice cât mai sus.

Skipper: Care este părerea ta ce priveşte partea tehnică legată de forum care este făcută de către DaniSteptu?

InfernalGuess: Nu prea îl cunosc foarte bine pe Dani, dar se vede destul de clar faptul că face o treabă bună. Pe parcursul anilor am observat cum forumul a fost îmbunătățit constant, iar atunci când apărea o problemă, aceasta era remediată destul de repede.

Skipper: Ne poţi împărtăşi de la ce ţi-a venit să joci cu numele InfernalGuess?

InfernalGuess: A fost pur și simplu o chestie de moment. "Guess" vine de la primul meu cont pe RPG1, GuessWhoo, la care m-am gândit atunci să adaug "Infernal".

Skipper: Care a fost primul impact al tău cu serverul RPG?

InfernalGuess: Cariera mea pe serverul RPG a început în anul 2011. Atunci serverul era foarte diferit, începătorii nu beneficiau de atât de mult ajutor și era destul de greu să evoluezi pe server, nu existau mașini personale pentru cei de level mic, nu existau nici helperi și tutoriale interactive ca cele din ziua de azi, se câștiga foarte puțin din joburi, iar prețurile mașinilor/caselor erau foarte ridicate. Dar exista și un aspect pozitiv, jucătorii aveau mult mai mult bun simț decât cei din ziua de azi, nu existau nici foarte mulți post-hunteri, DM-eri sau codați. Mi-a fost greu la început, dar pentru că eram fascinat de acest joc nu am renunțat și am căutat să învăț cât mai multe despre el.

Skipper: Ţi-a fost uşor să te acomodezi?

InfernalGuess: Cum am spus și mai sus, unui începător îi era destul de greu să se acomodeze, dar datorită faptului că deja știam să utilizez forumul și aveam câțiva prieteni care m-au ajutat pot spune că m-am acomodat destul de repede.

Skipper: Cum a fost pentru tine ziua în care te-ai decis să intrii într-o facţiune?

InfernalGuess: Deoarece îl cunoșteam pe liderul Paramedics de la acea vreme (Snizel) știam că voi fi acceptat. Problema o reprezentau testele deoarece chiar dacă îl cunoșteam pe lider, nu m-ar fi primit în facțiune dacă le picam. Am avut emoții destul de mari atunci când am susținut testul de intrare, chiar dacă citisem regulamentul cu o zi înainte tot am greșit la o întrebare.

Skipper: Treptat, treptat, cum ai obţinut primii bani pe serverul principal, RPG?

InfernalGuess: La început munceam la Trucker și Farmer, apoi după ce m-am alăturat facțiunii Paramedics am obținut bani frumoși din [/heal] și salariul săptămânal. După ce mi-am pus demisia m-am orientat către joburile ilegale.

Skipper: Ai fost făcut parte din Los Santos Police Department mai bine de 3 ani de zile, cum a fost acea perioadă?

InfernalGuess: A fost o perioadă minunată atât ca lider cât și ca membru. La început jucam chiar și 6 ore pe zi datorită faptului că îmi plăcea să amendez jucătorii, să confisc licențe și să merg după suspecții fără drept de predare. Pe lângă acestea, facțiunea era unită și în departament exista o atmosferă plăcută. Mereu puteai să glumești cu cei din facțiune, chiar și cu liderul, evident dacă știai când e momentul pentru glume și când trebuie să fi serios. De obicei după ora 00:00 era mare nebunie pe chatul facțiunii sau al departamentelor. Se organizau evenimente destul de des cum ar fi percheziționarea HQ-urilor, controale de rutină în locațiile importante (CNN, Crack House etc), LMS-uri sau alte evenimente în cadrul facțiunii și urmărirea suspecților fără drept de predare în grup (pe atunci se puteau urca chiar și 15 polițiști pe un Infernus de poliție, fiind foarte distractiv să dai fail unui Robber). Deși pe parcursul anilor am avut 3 lideri (FlameS, Teylo, AlexM), atmosfera din departament a rămas aceeași. Acum să vorbim puțin despre avansarea mea în grad. Până la rank 3 nu a fost nimic special, deoarece mai făcusem parte din acest depertament înainte de pe un alt cont. într-o zi FlameS m-a chemat la el în birou, spunându-mi că am încălcat grav regulamentul și că voi fi demis. A chemat chiar și un admin ca să pară mai convingător. Adevărul este că m-am speriat puțin, chiar dacă știam că nu am greșit cu nimic. Această tactică a fost aplicată în LSPD multă vreme și continuă uneori să fie aplicată și astăzi. Revenind, după ce mi-a făcut puțină morală, FlameS, mi-a acordat rank 4. Eram fericit pentru că în sfârșit puteam să testez jucătorii care intrau în facțiune și să organizez intervenții la WAR-uri. După ceva timp petrecut ca și rank 4 am fost promovat la rank 5 de către Teylo. Acesta mi-a spus direct despre ce e vorba deoarece știa că sunt un membru vechi și că nu pot fi păcălit ușor. Ca și rank 5 m-am ocupat de monitorizarea facțiunii și ajutarea noilor ofițeri. Am stat o bună perioadă cu rank 5, facțiunea schimbând mulți sublideri în tot acest timp. Din aceasta cauză chiar am vrut s-o părăsesc la un moment dat, dar după ce m-am gândit mai bine mi-am dat seama că nu merită. Într-o bună zi am fost promovat și eu la gradul de Sublider de către AlexM, fiind plăcut surprins de acest lucru. Odată cu acest grad au venit și responsabilitățile: trebuia să mă ocup de echipa S.W.A.T, să organizez antrenamentul săptămânal împreună cu cei de rank 5 și să corectez rapoartele membrilor. N-a trecut mult timp și am fost promovat în funcția de lider. De-a lungul carierei mele de polițist am cunoscut mulți jucători și mi-am făcut mulți prieteni.

Skipper: Care a fost reacţia ta când ai fost desemnat ca lider al departamentului?

InfernalGuess: Promovarea mea la această funcție a avut loc într-o duminică, chiar în timp ce țineam antrenamentul săptămânal. Nu mi-a venit să cred atunci când am văzut că am fost teleportat de către Kelton. Fericit este puțin spus pentru ceea ce simțeam atunci, deoarece știam ca urmează să fiu promovat în funcția de lider. După ce mi-a adus la cunoștință câteva reguli m-a demis din facțiune și m-a promovat la funcția de lider, în acele momente nu mai puteam să văd nimic pe chat deoarece peste tot era SPAM. Am fost nevoit să strig câteva minute la membrii că să se calmeze. Am anulat antrenamentul și l-am lăsat pe AlexM, pe care-l promovasem la rank 5, să-și țină ultima ședința, țin minte că am stat toată noaptea online vorbind diverse lucruri cu membrii și alți jucători și citind regulamentul liderilor.

Skipper: În ce stadiu era facțiunea în momentul în care ai fost promovat ca lider?

InfernalGuess: Cum am spus mai sus, facțiunea a fost mereu unită și atmosfera din departament era plăcută. Eu mi-am dat toată silința s-o mențin așa, deși, odată cu schimbarea jucătorilor am fost nevoit să îmi schimb și eu atitudinea față de membri. Am început să nu le mai permit atât de multe ca înainte și să-i sancționez mai drastic.

Skipper: În prezent faci parte din agenţia de asasini ca rank 3, cum a fost prima zi ca membru al agenţiei?

InfernalGuess: Am avut destul de multe emoții la testul de intrare, în special la proba contractului. Spre deosebire de alții, eu nu mai efectuasem un contract până atunci. Deoarece am învățat foarte mult am reușit să trec testele cu cel mai mare punctaj, urmând câteva zile de așteptarem, în prima mea zi că agent oficial am efecutat undeva la 20 de contracte fără prea multe probleme.

Skipper: Cum te-ai înţeles cu liderul, subliderul, dar membrii?

InfernalGuess: Pe RzR.Marius îl cunosc de foarte multă vreme și mă înțeleg foarte bine cu el, la fel și cu fostul sublider, suZeTa și actualul sublider, Vincenzo. Același lucru îl pot spune și despre membrii, majoritatea fiind jucători vechi și serioşi pe care te poți baza și cu care poți glumi oricând.

Skipper: Ce aşteptări mai ai? Unde doreşti să ajungi?

InfernalGuess: Sincer îmi doresc funcția de admin, dar în momentul de față nu prea am cum să o obțin datorită timpului limitat. Probabil după BAC voi reaplica în funcția de Helper și poate cine știe, într-o zi voi fi promovat.

Skipper: Cum ţi se par update-urile realizate de către staff?

InfernalGuess: Mi se par foarte bine realizate atrăgând playeri, felicitări!

Skipper: Crezi că este bună alegerea celor 3 Supervisori? (RPG 1 Royce, RPG 2 Casso, RPG 3 Kobo)

InfernalGuess: Pe Royce îl cunosc de când am intrat prima oară în LSPD, era sublider la acea vreme. Personal cred că merită această funcție, la fel ca Vinnie înaintea lui, deoarece este un jucător vechi și cu experiență, imparțial atunci când vine vorba de o sancțiune. Pe ceilalți doi nu îi cunosc, dar nu cred că ar fi fost aleși dacă nu meritau acest lucru.

Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea B-Zone?

InfernalGuess: Momentan nu m-am gândit la acest lucru, probabil că o să iau o pauză în apropierea BAC-ului.

Skipper: Cum vezi serverele RPG peste 2 ani?

InfernalGuess: Îmi este greu să îmi imaginez, deoarece ele evoluează foarte rapid. Probabil că serverele actuale vor avea 1000 playeri constant și se vor mai adăuga încă două sau trei servere noi.

Skipper: Pe vremea când te-ai apucat tu de serverul principal RPG să joci şi până în momentul de faţă, mai sunt playeri care joacă de atunci şi până în prezent?

InfernalGuess: Majoritatea s-au retras sau au fost banati, iar cei mai mulți care încă mai joacă dețin funcții pe server (lideri,helperi,admini). Dintre primii jucători pe care i-am cunoscut atunci, singurul care a jucat constant până în prezent este Maxtreme2008. Acesta m-a ajutat pe tot parcursul carierei mele.

Skipper: Pentru final, ce ai să le transmiţi tuturor jucătorilor ai comunităţii B-Zone?

InfernalGuess: Învățați să jucați corect, fără moduri interzise și nu căutați să le faceți rău celorlalți. Cu posturile și DM-ul nu veți ajunge nicăieri. Numai prin muncă și seriozitate puteți ajunge să dețineți o funcție pe acest server sau să faceți parte din facțiunea dorită.

Skipper: Mulţumesc şi eu pentru timpul acordat acestui interviu, îţi urez mult succes în continuare!

InfernalGuess: Și eu îți mulțumesc încă odată pentru invitație și îți urez multă baftă!

Acesta a fost interviul meu alături de InfernalGuess. Aştept păreri din partea voastră!

Frumos interviu, mulţumim Skipper !

Victoria, ţi-ai uitat lenjeria intimă la mine, te aştept diseară.

Bun interviu. Dar Victorița tot nabă e.

Trecând peste glume, Victore, îți mulțumesc că ai avut atâta răbdare cu mine când am dat prima oară testul teoretic în LSPD, când tu erai rank 5 (Miți lider și Audi sub el) și îți mulțumesc că ai avut încredere în mine să ajung la rank 5, că m-ai înțeles cu problemele de la cămin și că acum sunt pe lista legendelor LSPD.

Ai grijă de tine, și dacă nu iei bacu' cu notă mare, facem toți mișto de tine. =))

Edited by Tiblerone ToV

Din greșeală a ajuns lider, dar totuși și-a făcut treaba, nici mie nu-mi vine să cred cum a reușit performanța asta.

Salutări de la

SFPD Assistant Chief Regenesis,

Deputy_Chiefof_Police.png

actual SFPD Captain Regenesis, pup dulce.

Captain_1.png

Te așteptăm din nou în slujba legii!

Vă mulţumesc pentru feedback, acesta a fost interviul alături de fostul lider Los Santos Police Department al serverului RPG, InfernalGuess!

Urmează interviul alături de actualul supervisor RPG2, Casso! Click
Aştept întrebările voastre legat de interviul alături de Casso printr-un PM.

Întrebarea mea este:

*Vor fi adăugate în interviu doar întrebările care voi considera că sunt bine structurate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.