Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[PORTOFOLIU] MisuOwn

MisuOwn
 Share

Recommended Posts

, Nu e topic de 1+

, Valabil si pentru tine ce i-am spus lui LeTal

Salutare, am venit cu niste lucrari noi

T3WfLmV.jpg9jNfqc9.jpg7JhotF5.jpgyOON3JK.jpgyOON3JK.jpgt33K83R.jpgBWjlfJn.jpgBlEkch2.jpgYVIujOM.jpglBZFvN0.jpgSLc6nJq.jpgM5KZvco.jpg

Free

g0KevJq.jpg8cvdgn1.jpgLCkIpAo.jpgZipq28S.jpgwYRoxps.jpg0holvWv.jpg51mswGf.jpgu8FlOE0.jpguPV4rgP.jpg

Logouri / Semnaturi

7ppmYs1.pngDuXseDN.pngFKbZeCG.png6p0oP50.pngX8hsbMY.pngzI2Caiv.pngQZHFHgH.jpgyOiiypS.png

Astept pareri/sugestii/critici, numai vreau 1+ aiurea

La avatare poti incerca sa mai adaugi unele efecte, cat la semnaturile cu text incearca sa le dai resize (Crop Tool ; C) pe cat e textul dupa ce le faci, ocupa imaginea spatiu degeaba intr-un post, depinde la ce vrei sa le folosesti .

, Multumesc, spune-mi exact ce nu-ti place la restu

@Ursul Polar, Mersi, spune-mi concret ce nu-ti place la avatar ca sa stiu sa numai gresesc

Asta, este gen, ceva prea simplu... ma refer la text si la efectele lui, dar cred ca poza asta ai facut-o pe la inceput, din cate vad in ultimul timp ai mai postat creatii foarte reusite.

c03b0f46f36ff750e8aea446f06a6a23.png

https://gyazo.com/c03b0f46f36ff750e8aea446f06a6a23

Frumoase lucrari, chiar te pricepi. In semn de recunostinta dupa ce mi-ai facut acel logo, m-am gandit sa iti fac un avatar, nu ma supar daca nu iti place. Ti l-am facut in semn de recunostinta. Apropo, ce font e ala cu care ai scris "Alphadores" la logo-ul meu? Multumesc. Ti-am dat +1.

VAkMtfM.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.