Jump to content

[Portofoliu] TheXXINoah.

18Willowfield
 Share

Recommended Posts

Frumoase, succes mai departe!

Mersi frumos.

mai ai de lucrat la text și la blur , pentru început sunt bune .

Apreciez faptul ca ai incercat sa faci un post cat mai serios, nu doar pentru +1. Cat despre 'sfaturile' tale, spun sfaturi in ghilimele deoarece nu ai facut altceva decat sa evidentiezi un singur lucru, acela ca mai am de lucrat la text.

Cat despre blur, ai cam dat-o in balarii. Nu trebuie sa fii un om meticulos sa iti dai seama ca eu n-am folosit blur in lucrari, nici macar o 'picatura' de blur - incerc sa folosesc efecte noi si placute ochiului, nu vreau sa raman in sfera asta a monotoniei in care se afla majoritatea designerilor.

Stiu ca lucrarile mele nu sunt extrem de artistice, ba chiar unele pot spune ca sunt anoste, dar incerc ceva nou in fiecare zi chiar daca de multe ori constat faptul ca mi-am irosit cateva ore pretioase facand niste efecte dezgustatoare.

Cam atat am avut de spus, sper ca nu te-am ofensat cu ceva, noroc.

Desii se putea face doar in Photoshop e dragut.Felicitari.

La celalte mai lucreaza la blur si pe text nu mai pune stroke,de preferat Drop Shadow 1 0 1.Succes

Te invit sa-l faci doar in Photoshop, dar sunt curios sa vad de unde o sa faci rost de acele skin-uri, ca pe net nu se gasesc, nu in modul in care sunt aranjate. Si chiar nu stiu care-i treaba cu blur-ul, eu nu folosesc asa ceva, unde vedeti voi ca mai am de lucrat la blur?

De asemenea, imi place sa fac ribbon-urile in Illustrator, este mult mai usor si rezultatul este pe masura.

Edited by TheXXINoah

Felicitari pentru munca depusa, sunt frumoase.

Foarte faine!

@, foarte tare, ce-a cu avionul imi place cel mai tare, felicitari, iar log-urile sunt foarte tari! Tine-o tot asa.

NIce, imi plac mult.

Frumoase

Frumoase creatii, felicitari !!!

Multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.