Silviu and Gibson Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Frumos, gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlyN Beleaua69 ZEW Posted January 15, 2016 Author Share Posted January 15, 2016 New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
M a r i o Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FURY JK Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Frumoase +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvL Skrallen Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Îmi plac creațiile, dar textul lasă de dorit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baciulica Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Ai toate felicitarile mele, lee ador. Se vede ca iti place ceea ce faci. Mult noroc in viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Ai niște lucrări reușite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rTERORiSTU Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Nustiu scrisul si Blur-ul nu prea e frumos, nu prea sare in ochi. Chiar daca nu stiu nimic, la vedere stiu ceva, adica arata urat la unele textul si blur-ul prea mult/prea mare. Dar in rest unele sunt ok, multumim pentru postare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowyy Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 (edited) Blur-ul il intalnesti pe toata comunitatea sincer, incearca sa iti faci un blur propriu, cat despre text este cat de cat, dar font-ul secundar se foloseste pe marimea 10, respectiv 8 pe NONE. Sa nu le mai pui border daca ai soft/hard light pe ele, si as avea nevoie de font-ul de la avatar-ul lui Th0r Edited January 16, 2016 by Captain Diamond Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Cat au scazut standardele comunitatii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
House1N Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Destul de frumos pentru un inceput. Imi place cum lucrezi,tine'o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlyN Beleaua69 ZEW Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 @, Stop criyng , daca ai fost designer si l-ai pierdut nu e vina mea . Tu ai fost mai bun la inceput ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 (edited) @@AlyN Beleaua69 ZEW, Nici daca voiam nu-l pierdeam, am renuntat la el, nu aveam timp si nici chef de cereri. N-am fost bun la inceput dar nici n-am avut asteptari la designer atunci. Edited January 17, 2016 by South Ming Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW SweeT Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Imi place cum lucrezi, tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South sniKK Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Frumoase creatiile, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SenzatioNS Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Sunt frumoase! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunK Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Frumos, mai uita-te si pe la altii si mai fura din meserie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlyN Beleaua69 ZEW Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 New : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Authe Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Vazand ca m-ai batut la cap in PM cu ce gresesti, hai sa-ti zic. In primul rand, prima chestie pe care o gresesti este textul secundar ; pentru inceput, lasa textul actual pe care-l folosesti si incepe sa folosesti „04b03” ca font secundar, pe 7,3px sau 7,5px (depinde de cazuri). Modul textului, sa fie Sharp sau None, si aici depinde de avatar, cum da mai bine. Marea ta problema este si textul primar, ca dupa cum vad, unele sunt puse aiurea, altele au culoare care nici nu se potriveste cu stock-ul .. no problem men, incepe sa folosesti culorile : alb si negru. Sa nu uitam, vezi pe unde pui textul, ca de sus, nu prea stai bine. Incepe cu fonturi stil : Sans-Serif, iar dupa i-ati altele. Nu mai folosii borbderul actual, ori negru ori nimic, nu da bine pe toate avatarele. A da, unele lucrari (avatare sau semnaturi) au efecte total diferite intre ele, de acum inainte incepe sa folosesti "efectele" pe toate lucrarile, setari egale. O sa fii nevoit ca pe unele avatare sa nu folosesti aceleasi setari, dar anyway, try. De incepu atat, cand o sa meriti o sa mai las parere aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisuOwn Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Sunt cam slabute lucrarile, la font, fontul secundar e prea mare ( punel pe 8 px ) si schimbal foloseste 04b03, culoarea fontului pune-o sa semene cu lucrarea ( ex: Daca stock-ul e din alb si negru tu sa pui fontul rosu ) Mai schimba si tu blurul. nu trebuie sa-l pui neaparat pe acelasi de fiecare data Ia mai multe fonturi dupd dafont.com Cam atat am avut sa-ti zic, bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnonymUSxD1000 Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Sunt frumoase,felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 (edited) Bai tati, cum ai tu dizainer?Ridici oleaca contrastu, pui un exposure si arunci un brush care nu-si are rostu acolo. Da' bai - talentat esti."Textul ala pixelat, de ce n-al faci si tu tati mai mare? Punei si tu un size 69, daca tot e *pixelat*." Textul secundar de-o marime cu cel principal, thoamne...Size 600x600 la un logo de 400x175? cum te gandesti ca o baga ala la semnatura?Nu ma mai ating de blur, ca nici idee de Adjustments n-ai... Hai noroc. Edited February 8, 2016 by Eazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlyN Beleaua69 ZEW Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 New : New : Link to comment Share on other sites More sharing options...
South vaN Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Bai tati, cum ai tu dizainer? Ridici oleaca contrastu, pui un exposure si arunci un brush care nu-si are rostu acolo. Da' bai - talentat esti. "Textul ala pixelat, de ce n-al faci si tu tati mai mare? Punei si tu un size 69, daca tot e *pixelat*." Textul secundar de-o marime cu cel principal, thoamne... Size 600x600 la un logo de 400x175? cum te gandesti ca o baga ala la semnatura? Nu ma mai ating de blur, ca nici idee de Adjustments n-ai... Hai noroc. Data viitoare sa le faci tu mai frumoase, ce zici? Provoaca-l la un battle sa vedem cine e mai bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Data viitoare sa le faci tu mai frumoase, ce zici? Provoaca-l la un battle sa vedem cine e mai bun. Ti-a cerut tatica sa ii tii apararea? Nu e in stare el, no? Stai calm baieţalu' plz. Idee de blur n-are, ce battle mai vrei? Se duce comunitatea pe râpa cu asa dizaineri talentati ca voi. Noroc ca mai sunt cativa care au idee de PS, pacat ca nu au timp sa se ocupe#peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts