Jump to content

[Portofoliu] AlyN69

AlyN Beleaua69 ZEW
 Share

Recommended Posts

Nustiu scrisul si Blur-ul nu prea e frumos, nu prea sare in ochi. Chiar daca nu stiu nimic, la vedere stiu ceva, adica arata urat la unele textul si blur-ul prea mult/prea mare. Dar in rest unele sunt ok, multumim pentru postare.

Blur-ul il intalnesti pe toata comunitatea sincer, incearca sa iti faci un blur propriu, cat despre text este cat de cat, dar font-ul secundar se foloseste pe marimea 10, respectiv 8 pe NONE. Sa nu le mai pui border daca ai soft/hard light pe ele, si as avea nevoie de font-ul de la avatar-ul lui Th0r

Edited by Captain Diamond

@@AlyN Beleaua69 ZEW, Nici daca voiam nu-l pierdeam, am renuntat la el, nu aveam timp si nici chef de cereri. N-am fost bun la inceput dar nici n-am avut asteptari la designer atunci.

Edited by South Ming

Vazand ca m-ai batut la cap in PM cu ce gresesti, hai sa-ti zic.

• In primul rand, prima chestie pe care o gresesti este textul secundar ; pentru inceput, lasa textul actual pe care-l folosesti si incepe sa folosesti „04b03” ca font secundar, pe 7,3px sau 7,5px (depinde de cazuri). Modul textului, sa fie Sharp sau None, si aici depinde de avatar, cum da mai bine.
  • Marea ta problema este si textul primar, ca dupa cum vad, unele sunt puse aiurea, altele au culoare care nici nu se potriveste cu stock-ul .. no problem men, incepe sa folosesti culorile : alb si negru. Sa nu uitam, vezi pe unde pui textul, ca de sus, nu prea stai bine. Incepe cu fonturi stil : Sans-Serif, iar dupa i-ati altele.
  • Nu mai folosii borbderul actual, ori negru ori nimic, nu da bine pe toate avatarele.
  • A da, unele lucrari (avatare sau semnaturi) au efecte total diferite intre ele, de acum inainte incepe sa folosesti "efectele" pe toate lucrarile, setari egale. O sa fii nevoit ca pe unele avatare sa nu folosesti aceleasi setari, dar anyway, try.

De incepu atat, cand o sa meriti o sa mai las parere aici.

Sunt cam slabute lucrarile, la font, fontul secundar e prea mare ( punel pe 8 px ) si schimbal foloseste 04b03, culoarea fontului pune-o sa semene cu lucrarea ( ex: Daca stock-ul e din alb si negru tu sa pui fontul rosu )

Mai schimba si tu blurul. nu trebuie sa-l pui neaparat pe acelasi de fiecare data

Ia mai multe fonturi dupd dafont.com

Cam atat am avut sa-ti zic, bafta

Bai tati, cum ai tu dizainer?

Ridici oleaca contrastu, pui un exposure si arunci un brush care nu-si are rostu acolo. Da' bai - talentat esti.
"Textul ala pixelat, de ce n-al faci si tu tati mai mare? Punei si tu un size 69, daca tot e *pixelat*." Textul secundar de-o marime cu cel principal, thoamne...
Size 600x600 la un logo de 400x175? =)) cum te gandesti ca o baga ala la semnatura?
Nu ma mai ating de blur, ca nici idee de Adjustments n-ai...

Hai noroc.

Edited by Eazy

Bai tati, cum ai tu dizainer?

Ridici oleaca contrastu, pui un exposure si arunci un brush care nu-si are rostu acolo. Da' bai - talentat esti.

"Textul ala pixelat, de ce n-al faci si tu tati mai mare? Punei si tu un size 69, daca tot e *pixelat*." Textul secundar de-o marime cu cel principal, thoamne...

Size 600x600 la un logo de 400x175? =)) cum te gandesti ca o baga ala la semnatura?

Nu ma mai ating de blur, ca nici idee de Adjustments n-ai...

Hai noroc.

Data viitoare sa le faci tu mai frumoase, ce zici?

Provoaca-l la un battle sa vedem cine e mai bun.

Data viitoare sa le faci tu mai frumoase, ce zici?

Provoaca-l la un battle sa vedem cine e mai bun.

Ti-a cerut tatica sa ii tii apararea? Nu e in stare el, no? Stai calm baieţalu' plz. Idee de blur n-are, ce battle mai vrei? Se duce comunitatea pe râpa cu asa dizaineri talentati ca voi. Noroc ca mai sunt cativa care au idee de PS, pacat ca nu au timp sa se ocupe

#peace

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.