Jump to content

Prezentare iHabur

iHabur
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: iHabur

- Prenume: Habur

- Varsta: 16

- Locatia: Ovidiu

- Ocupatie: Licean

- Jocul(rile) preferat(e): SA:MP,Metin2.

- Hobby-urile tale: Jocurile video,ciclistul.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Ma numesc Habur, sunt din Ovidiu si am o varsta frumoasa de 16 ani impliniti. Am un caracter prietenos, stiu sa cooperez, imi place foarte mult munca in echipa si ma inteleg bine cu aproape orice persoana. Sunt genul de persoana optimista. Sunt un tip de traba, intelegator, tin la gluma, dar in limita bunului simt. Nu imi plac oamenii mincinosi si oamenii cu doua fete. Sunt o fire sociabila care iubeste sa isi faca prieteni noi cu care sa impart lucruri in comun.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Am intrat in SA:MP am dat la "internet" si am vazut 1000/1000 playeri si am dat pe server si acesta era B-zone si asa am aflat de server.

- Alte precizari?: Mie imi place foarte mult sa ma plimb cu bicicleta,si am bursa de 200 RON care am strans-o de-cand am inceput clasa a 9 pentru-ca vreau sa-mi cumpar o bicicleta noua,si intr-o zi chiar sa ajung pe loc-ul 1 in lume la acest sport,care ma atrage foarte mult,Bafta

Edited by iHabur

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.