Jump to content

tHeFrOnE - Problema mouse.

ViceSTG
 Share

Recommended Posts

Nume : tHeFrOnE
Ce problema ai ? : Pai azi mi-am cumparat un mouse si cand l-am bagat prima oara in pc (e cu fir) zicea ceva ca se instaleaza, si din greseala am restartat pc-ul. Cand l-am deschis si am bagat iar mousul, nu s-a mai intamplat nimic. E un mouse MODECOM pe rosu.

De cat timp aveti problema respectiva ? : De azi.

Screenshot : Nu e nevoie.
Alte precizari : Sper sa ma ajutati.

Edited by F4L tHeFrOnE

Din cauza ca ai dat restart ai oprit fortat instalarea driver-ului. Acum, bagi alt mouse si cauti pe google driver-ul lui. Dupa asta ar trebui sa mearga, daca nu, e de la mouse

Din cauza ca ai dat restart ai oprit fortat instalarea driver-ului. Acum, bagi alt mouse si cauti pe google driver-ul lui. Dupa asta ar trebui sa mearga, daca nu, e de la mouse

Deci, acum bag alt mouse, nu asta nu?

Click dreapta > My computer > Device Manager ( manage ) > selectezi mouse instalat / trebuie instalat > update driver > search automatic
Daca este deja instalat un mouse, dai uninstall si apoi restart si windowsul reinstaleaza dupa restart din nou mouse. ( win 7 + )

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.