Jump to content

BUG - NRG + paint

rbx.

Recommended Posts

Nick-ul tau: R0bbert

Server: rpg3
Descrierea bugului: Mă plimbam liniștit cu NRG-ul și dintr-o dată mă bagă într-un paint ( fără moto, doar caracterul ) mă ”vopsește / repară ” îmi scade banii și apoi rămân acolo. Vreau să vă spun că eram la intersecția LV cu LS

Screenshot(s): https://www.youtube.com/watch?v=a8gYGQpx9iE&feature=youtu.be

@, după părerea mea nu este bug. Probabil când ai intrat în PNS te-ai dat jos de pe motor și ai rămas acolo. Sau probabil ai avut o desincronizare / problemă cu netul. Așteaptă în orice caz răspunsul lui KillerFish. O zi bună!

Nu înțelegi că eu eram la intersecția LS cu LV și mă plimbam cu NRG ? Nici n-aveam în gând să mă duc PNS. Nu știu cum s-a întâmplat, e posibil să fi căzut prin pământ,dar n-are cum.

De obicei se intampla asa cand dai g in timp ce cineva intra in pns, dar nu cred ca sa te fi teleportat asa din senin de la Intersectie intr-un biz, daca aveai video de cand erai pe la intrsectie si se vedea ca te-a bagat in biz din "senin" era ceva.

De obicei se intampla asa cand dai g in timp ce cineva intra in pns, dar nu cred ca sa te fi teleportat asa din senin de la Intersectie intr-un biz, daca aveai video de cand erai pe la intrsectie si se vedea ca te-a bagat in biz din "senin" era ceva.

... deci tot eu sunt luat de prost, nu ? Am martori membri din clanul KING care erau pe lângă mine..

@, e absurd ce spui tu, sincer acum. Singura concluzie pe care o pot trage este că nu este bug, iar în cazul în care este nu ține de server, ci de jocul tău sau ai avut o desincronizare în joc / problemă cu netul (lag/desync).

@,Dupa cum spun si cei de sus, probabil ai avut o desincronizare a jocului sau netul iti facea probeleme, sau ca intotdeauna exista si un plan 2, acela ca ai fost teleportat de vrun admin acolo. Aceasta a fost o parerea / opinie cum vrei sa ii spui. Asteapta decizia lui KillerFish / MasterTrap! Un an nou fericit!

Bug al serverului sunt destul de sigur că nu e. Teoria mea este că un jucător ţi-a furat NRG-ul în timp ce erai pe ESC şi, din cauza unui bug al jocului, vehiculul tău a fost practic dublat. Amândoi şoferii (tu şi celălalt şofer) vedeaţi câte o copie a aceluiaşi vehicul. Unul din voi a intrat în PNS, fapt ce a dus şi la teleportarea ta în PNS, practic fiind în acelaşi vehicul. Ieşirea din PNS nu s-a mai realizat din diverse motive irelevante pentru cazul de faţă.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.