Jump to content

Problema samp

eB AlexMiH

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Ieri dimineata m-am pus sa joc samp, mergea perfect totul... am plecat la un prieten si am lasat jocul pe sleep vreo 6 ore.Cand m-am intors, am dat un relog.Dupa 10 minute, nu stiu ce se intamplase, tot ce scriam aparea foarte greu, pana nu mai aparea deloc, si toti playerii erau AFK.Am crezut ca nu e nimic grav , cand sa intru inapoi, se incarca foarte greu si imi tot dadea ,,You are banned from this server" . Am dat un restart la Laptop, si am putut intra din nou, doar 10 minute si s-a intamplat exact la fel cum am spus mai sus.Am intrat pe net, poate gaseam o solutie, si mergea foarte greu, nu se incarca.Am mai dat un restart , am intrat direct pe net si mergea PERFECT.Am intrat in San Andreas 10 minute direct nu mai mergea nimic.A doua zi, adica azi, a mers bine.Pana acum.Eu si cu inca 2 membrii de la mine din factiune am fost dupa no-drept si incepusem sa am lag mare in unele zone in care nu aveam.Si din nou, s-a intamplat la fel ca ieri. Ce pot sa fac???

Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizari : Va rog ajutati-ma !

@, Din cate am inteles si eu copii au facut bani din colindat si din lipsa de ocupatie mai floodeaza si ei serverele RPG. Stai linistit e ceva temporar, nu au bani multi si floodeaza in jur de 30-60 de min, dupa care totul revine la normal. Ca idee problema nu este de la tine din calculator.

@, Daca vrei sa afli de ce se intampla asta pune mana si citeste pe google cum afecteaza floodul IP-ul serverului si IP tau. Eu unu iti recomand sa astepti sa treaca acesta ,,neplacere'' apoi sa intri pe server, ca apoi o sa iti apara alte probleme.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.