Jump to content

Bug ROB

South LuNg

Recommended Posts

Nick-ul tau: LuNg.Beleaua

Server: rpg1
Descrierea bugului:

• Dupa ce se termina treaba cu fumigenele si trebuie sa intri in incinta, cel putin 1 participant al actiunii primeste crash. Am dat 2 roburi, 2 au luat crash. Nu stiu daca e bug sau ceva, dar am zis sa va anunt.
  • Un alt bug este urmatorul. Am dat rob, un membru a luat crash cand a intrat in incinta cu bijuterii, noi am continuat. In drum spre punctul de livrare al bijuteriilor, un alt participant a luat crash. Cu toate aceste impedimente de-a lungul robului, am ajuns intr-un final la checkpoint. In acel moment nu am primit niciun ban si nu stiu de ce. Am mers spre aeroport sa scapam si de wanted, dar pilotul a iesit din avion si am fost prinsi de catre gabori. Am asteptat circa 20 de minute in jail pentru a primii banii si nu s-a intamplat acest lucru.

Screenshot(s): Nu este nevoie. Daca va ajuta, am primit acest mesaj ''You didn't bring a vehicle. Go to the checkpoint at the airport." dupa ce am ajuns la checkpoint.

@, Ca sa il scutesc pe Killer de un roman pe ca ti-l va scrie, iti explic eu. Luam problemele pe rand: 1.Crash nu luati din cauza serverului(Cred ca esti primu player care spune asa ceva crash=bug, numai pe aia care primesc chrash la /su si ticket ii mai aud spunand prostii din astea), 2. Acum ca tu nu ai specificat cati membri a-ti fost in timpul jafului daca exista un membru care sa ii tina locul celui care a luat crash de exemplu ai x2 Airplane Loader - unu ia crash, se poate continua rob-ul, 3. Checkpointul mai mult ca sigur v-a ramas pentru ca voi sa scapati de wanted(iar nu e bug), e vina pilotului ca a iesit din el si voi a-ti ramans cu wanted, si 4. Puteai sa astepti si 3 zile ca tot nu primeai banii, odata ce jaf-ul a fost un fail total. Nu inteleg de ce va asa greu sa percepeti un sistem atat de simplu, vi se da ,,mura in gura'' , inseamna ca scripterii trebuie sa fie rude cu Einstein. In concluzie nu e nici un bug.

Pai el a zis "nu stiu daca e bug sau ceva, dar am zis sa va anunt", da? Poate fi o problema ca cea de la /clothes la care iei crash daca folosesti outfit.asi, iar la sistemul clasic de schimbare al skin-ului (F4) nu iei crash daca folosesti outfit.asi. Nu e bug, dar tot e o problema. Am dat un exemplu, acest crash poate fi in genul exemplului.

Nu va mai dati smecheri pe aici daca nu ati aflat pana acum ca "a-ti" se scrie defapt "ati" si ca "jaf-ul" se scrie "jaful". :|

Oricum, cam prea multe report-uri pentru acest crash/lost connection, nu cred ca este o coincidenta.

@, Ca sa il scutesc pe Killer de un roman pe ca ti-l va scrie, iti explic eu. Luam problemele pe rand: 1.Crash nu luati din cauza serverului(Cred ca esti primu player care spune asa ceva crash=bug, numai pe aia care primesc chrash la /su si ticket ii mai aud spunand prostii din astea), 2. Acum ca tu nu ai specificat cati membri a-ti fost in timpul jafului daca exista un membru care sa ii tina locul celui care a luat crash de exemplu ai x2 Airplane Loader - unu ia crash, se poate continua rob-ul, 3. Checkpointul mai mult ca sigur v-a ramas pentru ca voi sa scapati de wanted(iar nu e bug), e vina pilotului ca a iesit din el si voi a-ti ramans cu wanted, si 4. Puteai sa astepti si 3 zile ca tot nu primeai banii, odata ce jaf-ul a fost un fail total. Nu inteleg de ce va asa greu sa percepeti un sistem atat de simplu, vi se da ,,mura in gura'' , inseamna ca scripterii trebuie sa fie rude cu Einstein. In concluzie nu e nici un bug.

vezi ca essti prost? De ce te bagi daca habar nu ai sa intelegi ce am scris?

Am citit update-ul si ghici ce in cazul in care un membru al robului a luat crash/iese de pe server , dar si-a dus misiunea la bun sfarsit robul va putea continua. Eu mai sus am spus CLAR ca am intrat in magazin sa furam bijuterii.

De ce comentezi ca sa te aflii in treaba?

Daca nu ai dat rob mai bine taci, chiar iti da crash la rob dupa treaba cu fumigene cand dai /grab. Defapt iti da server closed the conection, you are banned from this server si la ceilalti in chat le apare CRASH

Mda eu v-am explicat dar vad ca nu am cu cine, ca sa stii am dat rob pe serverul de teste de 10 ori si am dat si de 2 ori pe normal si ghici ce ? Imi merge perfect. Nu e vina serverului si a nimanui ca voua nu vi se incarca textura sau ca va pica conexiunea la server. Poate e de la codurile pe care le aveti :@, @,

P.s Nu mai incerca sa ma corectezi la limba romana, a - de la verbul a face, a merge + ti - pronume . Si daca eram bot, tot stiam putina romana si matematica ;)

Rappa nu mai continua fiindca au dreptate. De multe ori cazi in apa cand intrii in cladirea respectiva, mi s-a intamplat mie si mai multor playeri din echipa: http://imgur.com/tK7dnT9. Pe langa acestea, ma gandesc ca normal doar cel cu Airplane Loader sa poata conduce avionul, nu si restul echipei cum se intampla de obicei, astfel eu numai ma ocup de nimic, oricine ajunge primul in checkpoint preia avionul, ceea ce nu mi se pare ok. Cealalta problema legata de ban e si ea adevarata, primesti " The server is restarting, You have been banned". Asa ca daca ni se intampla astea la majoritatea nu cred ca e problema noastra ci sunt unele bug-uri Rappa.

Mda eu v-am explicat dar vad ca nu am cu cine, ca sa stii am dat rob pe serverul de teste de 10 ori si am dat si de 2 ori pe normal si ghici ce ? Imi merge perfect. Nu e vina serverului si a nimanui ca voua nu vi se incarca textura sau ca va pica conexiunea la server. Poate e de la codurile pe care le aveti :@, @,

P.s Nu mai incerca sa ma corectezi la limba romana, a - de la verbul a face, a merge + ti - pronume . Si daca eram bot, tot stiam putina romana si matematica ;)

Mai baga o fisa.

Una e sa zici "Voi ati fost plecati." (unde "ati" este conjugarea verbului "a fi" la trecut) si alta e sa zici "A-ti face un sandwich inseamna a...(ceva)" (cu sensul de "a (iti) face", infinitivu', vere), se vede ca esti moldovean si te cam bate romana, dar macar nu te mai da smardoi. :)

Daca era asa cum ziceai tu, la "Am fost plecat." ziceai "A-mi fost plecat", mai esti si helper... Trist. :|

Eu nu am luat crash, dar am vazut ca multi au luat, si am zis ca nu poate fi vorba de o coincidenta.

Cat despre conexiune si texturi, mai ai de mancat, asa vorbesti in necunostinta de cauza si nu are rost sa intru in delatii sa-ti explic ca oricum nu intelegi.

Iar despre cod, uita-te la video-ul meu din semnatura sau la celelalte de pe canalul meu de YouTube si da-ti 2 perechi de palme. :D

Scz. de off-topic, dar e aiurea cand vin toti desteptii sa dea explicatii pe aici cum ca nu exista niciun bug la gamemode/joc si lor le merge totul perfect cand multa lume a raportat acest bug.

Si eu am dat rob pe serverul de teste fara a intampina vreo problema, dar din moment ce multa lume a raportat bug-ul inseamna ca chiar e ceva si nu poate fi o coincidenta.

Mai baga o fisa.

Una e sa zici "Voi ati fost plecati." (unde "ati" este conjugarea verbului "a fi" la trecut) si alta e sa zici "A-ti face un sandwich inseamna a...(ceva)" (cu sensul de "a (iti) face", infinitivu', vere), se vede ca esti moldovean si te cam bate romana, dar macar nu te mai da smardoi. :)

Daca era asa cum ziceai tu, la "Am fost plecat." ziceai "A-mi fost plecat", mai esti si helper... Trist. :|

Eu nu am luat crash, dar am vazut ca multi au luat, si am zis ca nu poate fi vorba de o coincidenta.

Cat despre conexiune si texturi, mai ai de mancat, asa vorbesti in necunostinta de cauza si nu are rost sa intru in delatii sa-ti explic ca oricum nu intelegi.

Iar despre cod, uita-te la video-ul meu din semnatura sau la celelalte de pe canalul meu de YouTube si da-ti 2 perechi de palme. :D

Scz. de off-topic, dar e aiurea cand vin toti desteptii sa dea explicatii pe aici cum ca nu exista niciun bug la gamemode/joc si lor le merge totul perfect cand multa lume a raportat acest bug.

Si eu am dat rob pe serverul de teste fara a intampina vreo problema, dar din moment ce multa lume a raportat bug-ul inseamna ca chiar e ceva si nu poate fi o coincidenta.

Ba pisco, fara suparare, dar ce ai cu moldovenii? Pe bune, ma simt atacat =))

Am mai gasit eu un bug, cand intrii in camera din care furi, cateodata cazi pur si simplu in apa. Cu toate ca este debug, mai greut, dar frate, asa ne prind politistii

Ba pisco, fara suparare, dar ce ai cu moldovenii? Pe bune, ma simt atacat =))

Am mai gasit eu un bug, cand intrii in camera din care furi, cateodata cazi pur si simplu in apa. Cu toate ca este debug, mai greut, dar frate, asa ne prind politistii

Si eu am patit acel lucru chiar si pe serverul de teste. :))

Stiu eu raspunsul: Va pica serverul din 2 cauze,

1. Ori de la fumingene (ca dai toate 12 fumingene langa craniu)

2. Cand dati /grab furati cat intra in sac, iesiti afara, si dati /drop, imediat dupa ce ati scris drop voi intrati imediat in biz(magazinu de unde furati) si de aia luati crash.

Trebuie sa asteptati 5-10 secunde dupa ce ati scris /drop.

Faza cu lost connection cred ca e de la voi fiindca apasati de prea multe ori F la intrare rezultand cumulul de ping si pierdearea conexiunii, e de ajuns sa scrieti /enter o singura data.

Primiţi banii în 5 minute de la sosirea primului vehicul la checkpoint-ul de la depozit. Voi nu aţi adus niciun vehicul din câte am înţeles. Puteţi primi banii şi dacă a ajuns toată lumea în checkpoint. Din moment ce zici că nu ai primit nimic, înseamnă că nu aţi reuşit să ajungeţi toţi în checkpoint-ul de la depozit.

Nu cred că e bug la acest capitol.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.