Jump to content

Prezentare Kira

Kira
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Kira

- Prenume: Ionuţ

- Varsta: 18

- Locatia: Galaţi

- Ocupatie: Elev

- Jocul(rile) preferat(e): DOTA 2

- Hobby-urile tale: Fotografie, muzică, plimbări, gaming.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Păr şaten, ochi albaştri, blogger, îmi place muzica rock şi mor când mă gândesc la faptul că mai am doar câteva luni şi dau Bacu'.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Sunt membru vechi al comunităţii, mai exact din aprilie 2011, doar că vreau să încep cu un cont nou pe forum. Pentru cei care mă cunosc, sunt MrKira (fost [skillZ]Max, fost moderator space, fost câştigător COTM). Am jucat ceva timp (vreo câţiva ani) pe RPG1, dar apoi m-am lăsat din cauză că nu prea mai aveam timp, însă m-am apucat de făcut clipuri pentru comunitate şi serverul SA:MP. Astăzi mă cam plictisesc şi cred că o să mă apuc din nou de făcut câteva filmuleţe. Nu mă aştept să îşi aducă aminte de mine decât cei care au o vechime pe comunitate. În orice caz, văd că au fost făcute multe schimbări pe aici, plăcute aş spune. Salut echipei de moderatori, salut Bobo şi Steptu! :)

- Alte precizari?: Link-ul către vechiul meu profil: http://forum.b-zone.ro/user/16780-mrkira/

@@Kira, welcome. Dacă vrei să te apuci de RPG1 verifică-mi semnătura. Eu te voi ajuta cu bani şi sfaturi pentru o carieră de succes.

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.