Jump to content

[B-zone TV] Ce face imaginatia din om xD

TheManiac
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [SAMP] Ce face imaginatia din om xDGen: Funny stuff, dancing, carsData: 01.01.2016Scurta prezentare: Sincer sa fiu, eram plictisit total, nu aveam ce sa fac, asa ca m-am gandit sa fac asta :PLink: 

P.S: Nu ma intrebati de linkul modului, e privat si nu o sa-l dau prea curand :D

Enjoy watching :D

Edit: Nu stiu de ce, dar nu apare sa dati click pe link la video, puteti sa-l vedeti doar daca veti copia linkul si-l veti baga intr-o fila noua. Cel putin la mine asa apare, la restul nu stiu :)

Edited by TheManiac

Nu inteleg rostul acestui videoclip, fara suparare.

An Nou fericit!

Hmm.. Nu înțeleg prea multe..

Chiar daca n-are nici o logica acel video, ti-a iesit fain :)) felicitari pentru munca depusa.

An Nou fericit :)

Mda, daca nu ati inteles nimic, stati ca va luminez eu: Ae un mod eprin care fac masina sa se invarta :P si asa rezulta masina dansatoare xD

An Nou fericit :)

Mda, daca nu ati inteles nimic, stati ca va luminez eu: Ae un mod eprin care fac masina sa se invarta :P si asa rezulta masina dansatoare xD

Mi-ai inseninat ziua :))

Ma asteptam la ceva mai pro din partea ta sincer.

EDIT: Imi place sa vad lucruri bine facute, nu trebuie sa te provoc eu sa faci, dar daca tot spui, astept cu mare placere :)

Edited by SeSe

Ma asteptam la ceva mai pro din partea ta sincer.

(tuse)(tuse) E ceva facut la plictiseala totala, daca vrei ceva mai pro, lasa ca-ti arat eu xD

"Nu ma intrebati de linkul modului, e privat si nu o sa-l dau prea curand"

Ce mod? A fost folosit vreun mod in video?

"privat", fac pariu ca dupa 1 singur google search il gasesti pe toate site-urile de modding din univers...

Dupa ce am vazut chestia asta care vrea sa fie un videoclip cica, tot ce pot sa spun e

Edited by BoomBaQ

"Nu ma intrebati de linkul modului, e privat si nu o sa-l dau prea curand"

Ce mod? A fost folosit vreun mod in video?

"privat", fac pariu ca dupa 1 singur google search il gasesti pe toate site-urile de modding din univers...

Dupa ce am vazut chestia asta care vrea sa fie un videoclip cica, tot ce pot sa spun e

https://www.youtube.com/watch?v=2k0SmqbBIpQ

Si asta da dovada de prostie de care dai dovada.

Modul e privat, e facut de mine, si e folositor si amuzant :) Nu are rost sa ma explic la oameni prosti, si te asigur, verifica cat vrei, nu vei gasi modul, oricat ai incerc.

P.S: Daca nu ai dovezi solide nu te chinui sa comentezi, nu-ti iese ;)

@@TheManiac, m-am plictisit uitandu-ma la el...

OFF: Voi cititi macar o singura data descrierea unui videoclip sau titlul videoclipului ? Bineinteles ca nu, voi sunteti mari "barosani" si dati cu parerea fara sa cititi.

Sunt curios daca tu esti capabil sa faci un astfel de mod.

ON: "E facut la plictiseala totala".

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.